Veckans Maaaaaaat!

v. 49

Måndag
CHILI CON CARNE m. ris - Muuums!

Tisdag
SPRÖDBAKAD FISK
m. remouladsås & potatis - Fisktisdag! :D

Onsdag
ASIATISK FLÄSKWOK
m. nudlar - Kan bli fezzzt!

Torsdag
ÄRTSOPPA & PANNKAKOR
eller
SKINKSTEK
m. apelsinsås & potatis - vad hoppas ni på?

Fredag
KYCKLINGDRUMSTICKS
m. grönsakscouscous & chilihonungsalsa - Fredagsmyyyyys!

Hoppasw ni får en trevlig vecka på lagerbladet! :)

/erik

Julkänslor

Förlåt för att jag inte uppdaterat bloggen på länge! Har så himla mycket att göra hela tiden och jag känner mig seriöst helt sönderstressad, inte alls bra... :( Men men... det är bara att kämpa och hoppas på att man inte hinner kolapsa (stavning?) innan det efterlängtade jullovet!

Helgen har hitills vart bra i alla fall, nu börjar man få julstämning på riktigt, igår var jag på julmarknad och idag har jag vart i stan med mamma och pappa och köpt lite julkappar och så. Mamma har plockat fram adventsljusstakarna, pappa har satt upp adventsgranen och imorgon är det första advent! Bara snön som saknas...


"Dagens fundering - Varför funderar jag så mycket när jag ändå inte har några svar? Endel saker är svåra att förstå och det är bara att inse det, livet är inte en dans på röda rosor jämt!"

/erik


Snart helg (igen)

Härlig dag, jag har bara vart så pepp idag känns det som. Efter skolan dissade jag plugget och träffa Matilda istället, vi gick och köpte lite julklappar och sen tog vi en lång och härlig fika på café berget, så himla skönt att bara snacka om allt och inget! :)

Detta betyder dock att jag har plugget kvar... och nu är det masser kul på tv så jag tänker inte plugga nu heller.. (Just nu ser jag på halv åtta hos mig, världens pensionärsprogram tänker du, men det tänker inte jag, det är så himla kul, älskar berättaren, verkligen värdens bästa program typ! xD)

Som nu alla redan säkert har listat ut så blir det plugg för mig inatt typ, för imorgon ska romananalysen vara klar!

Ha en trevlig kväll alla glada läsare

/erik

kille-erik har lärt sig någonting nytt

Även idag har kille-erik lärt sig någonting nytt, nämligen att man inte kan lita på msn-klockan, jag som trodde att den gick efter fröken ur men den går tydligen efter datorklockan... (Jag tror jag fortsätter att lita på msn-klocken, det har ju alltid gått bra förut)

/erik


God natt

Nu har jag och Josefine nördet tic a tac igen, men efter två förlorade matcher mot dator-j*veln kom jag fram till att det var dags att tänka på refrängen... Det är ju faktiskt en dag imorgon med som josefine så fint sa!

Men nu får alla lyssna på en godnatt saga innan ni går och borstar tänderna (Josse du får se klippet efter tandborstningen så får klippet ladda under tiden). :) Natti Natti



/erik

Värd pluggflykt!

Har du också pluggflykt? Man behöver faktiskt det, du är värd lite roliga klipp... ;)







/erik

Studiedagar är väl till för att plugga på... :(

Världens roligast studiedag yay! Jag är lite småsjuk och måste plugga gärnet hela tiden... Verkligen ur trist, jag som alltid brukar chilla och hitta på nått kul på studiedagarna! Men men, det är ganska skön känsla när man vart duktig och slutfört plugget med så jag ska inte klaga..

Jag har faktiskt varit ganska duktig idag, visserligen sov jag till typ halv 12 men efter det satte jag mig och gjorde powerpointen och allt annat som skulle förberedas inför torsdagens religionredovisning! :) När jag var klar med det fick jag min belöning, en liten Tic a Tac Poker match på msn med josse... :P Dock förlorade vi mot experterna idag, ILLA!

Nu har jag suttit här med svenska pappret om "hur man ska skriva en analys" på ena sidan om datorn och boken jag har läst (i sommras) på andra sidan en bra stund, Bokanalysen ska vara inne på fredag och jag har inte börjat eftersom pluggflykterna är många nu... :( vet inte vad jag ska skriva, kommer ju typ inte ens ihåg vad som hände i boken så jag får väl skylla mig själv antar jag, men jag har verkligen inte hunnit läsa ut den boken jag tänkte skriva om, det känns inte som första prio när man har masser plugg hela tiden att sätta sig och läsa en bok...

Nyss hämtade jag ett helt gäng topps och ett litet glas med vatten och tänke göra rent tangenterna på datorn, asså fatta, nu är pluggflykterna extrema... isället för att sitta och putsa tangenterna började jag skriva det här urtrista blogginlägget och nu inser jag att det är tråkigare att puttsa tangenter än att skriva en romananalys så nu ska jag börja med det! Jag ska vara duktig, så det så! (Y)

PS: Det är urtrist att vara hemma och vara sjuk, jag har typ redan efter 2,5 dagar "JAG MÅSTE TRÄFFA FOLK SNART" ångest :DS

/erik

Uppiggande!

Förlåt gabbe om jag lägger upp dina klipp men jag var bara tvungen... Jag fick nämligen dom här två klippen skickade av Gabbe förut som "krya på dig klipp". Och som jag skrattat åt dom... haha helt sjukt kul, och lite piggare blev jag nog med av dom... ;)

Jag tycker ni också ska bli lite uppiggade så se dom...

http://www.youtube.com/watch?v=_ItLd8-P6nM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PG0h_9yEPgo&feature=related

(Av någon konstig anledning gick det inte att bädda in dom) 

/erik

Veckans Babe!

Usch, tycker verkligen inte om att vara sjuk! :( Är iallafall lite bättre idag än igår och nu har jag ju två studiedagar framför mig så till torsdag ska jag nog vara frisk... Känns jobbigt bara att man missar så mycket så fort man är borta en dag, känns inte allas bra med tanke på hur mycket som ska göras, religionlektionen idag missacde jag iallafall inte eftersom jag var med på länk i telefonen och övade redovisning om Ku Klux Klan med Felicia och Olivia, redovisningen ska vi göra på torsdag så då måste jag verkligen blir frisk! Hehe, lite smtt kul var det med telefonlektion.. :P

Nu ska jag titta igenom masser kort från typ hela året och välja ut några av dom typ 100 miljoner kort som jag tagit och framkalla och sätta in i album på typ sän. Bara för att jag är så duktig och vill göra fina album med kort, fatta va kul att ha och titta på mena jag, skit kul att ha kvar när man blir gammal och så med, det är ju en helt annan grej att titta på datorn, inte alls lika mysigt! :P 

Men innan jag börjar med det måste ju Veckans Babe utses!

Nomineringen till Veckans Babe är: Till en sjukt schysst tjej, en sjukt snygg tjej, en sjukt rolig tjej, en sjukt snäll tjej, en sjukt larvig tjej, en sjukt cool tjej, en sjukt trovärdig tjej, en sjukt galen tjej, en sjukt humoristisk tjej, en sjukt glad tjej. Det är helt enkelt ingen vanlig tjej som måste gå och lägga sig klockan 9, men det är inte rapparen sofia om någon trodde det, det är min kära fredgasbloggare, JN, Johanna, Coolingen, Nygrenen, Bäbisen, Kärt barn har många namn!

Sex snabba om Veckans Babe:
Skola: InfoKomp så klart! (Y)
Ålder: Lagom gammal, okej lite mindre än lagom gammal, blir lagom gammal om ett år typ...
Djur: Hund, Hästar, Löss, Något mer?
Gillar: Min blogg såklart...
Arbete: På Ica, Ica-reklamen nästa...
Sivilstatus: Snigel

Tillsist, Veckans Babe och jag på bild:
OBS: Lägg fokus på Johanna, för jag är inte allt för vacker... :P



/erik


VECKANS MAT!!!!!!

Vecka 48, 2009

Måndag
KEBABGRYTA m. ris     - GÖDIGT!

Tisdag
LEDIG :D:D

Onsdag
LEDIG :D:D

Torsdag
GULASCHSOPPA m. dessert     -blire soppa elr?
JÄGARBIFF
m. svampsås & potatismos

Fredag
FISKGRATÄNG m. sparris & räkor     - fredagsfezt med fiskgratäng!



Tack!

Det finns bara en människa jag vill tacka! Jag har något stort att avslöja, vem är hela världens hjälte?

http://www.tackfilm.se/loader.swf?shareID=1258891781847RA45

(jag tog bort direktlänken in i bloggen eftersom den gick på auomatiskt när man gick in på bloggen... väldigt störande tyckte jag, men filmen är fortfarande sevärd, så klicka på länken om ni inte sett den)

/erik

Knorr snart?

Fredagkvällen spenderades i soffan bara slappande framför idol, gick och la mig ganska tidogt eftersom jag var så himla trött. Vaknade på lördagen och mådde inget vidare, så jag somnade om igen och kände mig bättre senare. Igår eftermiddag var jag med Matilda på hockeyn, skitkul som vanligt och LHC vann såklart! (Y) Efter det vart det att köpa mat på kebbabbaren (eftersom salladsbaren tydligen stängde 5 på lördagar! :O dåligt eller vad? Om det bara finns en salladsbar i hela Lkpg så borde den väl iallafall vara öppen!) för att sedan dra iväg och träffa alla roliga folk på Grandios.

Idag hade jag massor kul planerat, skulle träffa Matilda och Gabbe massorm, men självklart vaknar man helt slut, jätte förkyld, nästan feber och ont i halsen. Usch! Jag vill inte vara sjuk, jag har inte tid att vara sjuk! :( Undrans om det växer ut en knorr snart, bara för att jag inte hunnit vaccinera mig än...

Nu ska jag försöka orka plugga lite och framförallt krya på mig så att jag kan gå till skolan imorgon, hamnar så himla mycket efter så fort man missar minsta lilla känns det som....

Btw, på tisdag och onsdag är det helg igen! :D

/erik

Godbitar

Tänkte ge er alla lite godbitar från utvecklingsamtalet idag!

Först och främst vill jag bara säga att samtalet var 4 minuter! :O fattar ni? xD 4 minuter, jag som hörde att några andras samtal var typ 1 timme eller nått.. :P fast dom hade ju i och för sig inte gabriel...


1. För det första trodde Gabriel fortfarande att jag heter Erik Holmgren, bra där!


2. Sen tyckte tydligen Källgren att jag låg på en stabil VG nivå i engelska... Coolt, fast det kan inte va sant :P

3. Sen tyckte stoffe att jag låg på MVG nivå, men borde inte distraheras av Felicia och Olivia så mycket.. xD

4. Och spanska Maria tyckte jag låg på ett starkt VG, men att jag inte borde skratta så mycket åt mina egna och andras roligheter! hahahah, jag dog typ när jag läste den komentaren!

Jaha, där var väl godbitarna ur det så otroligt givande samtalet... xD

Efter samtalet träffade jag Börje, Issa och Diddi som sagt, det var riktigt trevligt, det blev chailatte på espresso house. Det blev massor snack om nu och dåtid och bara massor härligt flum flum.

Efter det gick jag mot bussen och messa lite med matilda, väl på bussen kom vi på att vi skulle ses xD Så då vart det bara att gå av bussen igen och ta en buss tillbaka in mot stan. Vi hade hel mys, vi gick först och köpte glass på donken och sen gick vi mot turistbyrån och hämta en vinterljus-karta eftersom vi bestämde oss för att gå runt hela stan och titta på alla ljus xD jag vet, lite pensionärsvarning, men vaddå, det var ju mys ju! ;)

/erik


Blääää

Döda mig. Största killer dan idag, Vi fick tillbaka svenskauppsatsen som vi gjorde för typ 78 veckor sän, skit säger jag bara, vg är jag inte nöjd med i svenska eftersom det är det jag tycker är typ bäst på! :( Sen låste jag skälvklart in min nyckel i skåpet så nu har jag klippt sönder det, fy va sorgligt asså, mitt favvolås med långt skaft är döööööd! Så jag sitter och sörjer lite nu faktiskt...

Snart är det utvecklingsamtal, det blir en härlig upplevelse, ska faktiskt bli lite skönt att veta lite hur man ligger till iaf, om jag kan lista ut nått mellan raderna på gabbes mumel förstås.. xD
Det är tur att jag ska fika med Börje, Issa och Diddi sän :) Någonting kul iaf! Kanske kan få lite fredagsmys stämning då, för nu har jag inte det kan jag säga, är mest stressad för allt som borde göras i skolan och allt man gjort och är missnöjd med! (Y)

"Senare hoppas jag på att JN fredagsbloggar!"

/erik

Det ni...

Jippie, bara en dag kvar på den här veckan. Tiden bara springer iväg, Det är ju snart Jul nu har jag kommit på! men innan dess är det massor plugg som ska göras så det är bara att hänga i och inte klaga, vi får ju våran belöning sän... ;)

Nu har kag suttit och kollat igenom en hel drös hemska bilder på facebook från spakvällen som vi hade hos Matilda för typ en månad sän eller nåt.. :P Var du verkligen tvungen att lägga upp dom bilderna matilda?

Imorgon börjar jag dagen med Boooooody puuuuuump på WorldClass, här ska det pumpas som aldrig förr. Sen efter skolan har jag utvecklingssamtal med Gabriel, jag tror inte jag får ut så mycket av det, men men... Och efter det ska jag träffa Hanna, Issa och Diddi på stan, vi ska ta en fika och bara mysa, snacka minnen och framtid, det var alldelles för länge sän vi sågs!

Eftersom dagens Hoppbild krångla igår och jag glömde ta dagens hoppbild idag så får det bli gårdagens hoppbild idag! :D Gööör hett måste jag säga, JN pinne och Leksand sexxiii hopp!



Måste också lägga upp en bild på Leksand i Linköping, det är reklamskyltar som denna som gör att hon orkar med den annars gråa vardagen i Östergötland.



Till sist vill jag bara säga att jag kom på att det var 4 månader tills jag fyller 18 igår! Det ni... ;)
Nu ska jag gå och plugga.

/erik

Blaha Blaha

Behöver jag säga att jag är trött, sliten och väldigt less på plugget just nu? Nej, jag tror alla förstår det vid det här laget.
Rättskunskapsprovet idag var lie konstigt, inget av det som jag pluggade mest på och trodde var viktigast kom på provet så jag har ingan aning om hur det gick, kan bli både bu och bä som man brukar säga. Inte för jag vet om bu eller bä är bäst?
Nu har jag precis ätit en väldans god måltid om jag får säga det själv, jag hade ju lagat den själv så det är klart att det var gott. (Y) Jag gjorde CurryBulgur med wokade gränsaker, ananas och cream fraiche. SÅ nu sitter jag här mätt och belåten och ska börja göra min InfoLayoutuppgift som ska vara klar imorgon.. Jipppiee! Hoppas den blir klar innan 9 så att jag inte missar oskyldigt dömd. :)

Nu skulle dagens hoppbild in här men eftersom min mobil dampar och inte vill ladda in just den bilden så orkar jag inte knöla med det nu... Först plugg, får se om jag lyckas med hoppbilden senare! :)

/erik

Jag dog nyss

Ville bara säga det, Matilda ringde nämligen precis och sa att dom hade visat en film som jag, josse och emma gjorde i 9an på Ljungsbroskolans Öppethus! Jag fattar inte varför, men det var tydligen för att dom ska starta olika profiler på högsadiet, typ idrottsprofil och estetprofil och så... Men jag fattar fortfarande inet varför som visa våran film för att göra reklam om estetprofilen för filem är sämt och bara massor flum xD ingen bra reklam direkt... Lite sur blir jag också för att dom bara vissar den för typ hur många som helst, det kanske inte vi ville eller?

Dagens blonda:
I samtalet som jag nyss hade kom matilda med dagens mest blonda komentar asså... haha helt sjukt roligt var det och jag har typ inte slutat skratta åt det än... xD
Jag sa: men har dom börjat med masser profile och sånt redan i högstadiet nu asså?
Matilda sa: jaa asså dom har ju typ idrottsprofil och estetprofil och så... Asså om man går idrottsprofil har man ju mycket idrott och så.... xD

hahahahahahahahah, okej, det kanske inte lät så kul en det var det xD Jag dog nästan som sagt, lixom jag fatta ju inte att man har idrott på idrottsprofilen, needå, jag är ju lite bakom flötet! ;)

Tisdagen den 17e

Nu sitter jag och myser med rabarberkräm, oboy och nybakat morotsbröd! <3 Mums.

Eftermiddagen har varit super bra, jag har vart hos josse tillsammans med henne och matilda och haft "Studiecirkel". Det var faktiskt riktigt mysigt och plugget gick faktiskt mot all förmodan bra det med. Man pluggade fakiskt mycket och istället för sina pluggflykter till facebook som man brukar ha när man pluggar hemma pluggflykade man nu med att skratta, måla varandra med överstryckningspennor, brumma lite och hade allmän trevligt tillsammans. Fett värt kom vi fram till att det var och nu har vi bestämt oss för att vi ska ha studiecirkel en gång i vecken typ. ;)

Dagens tjuvlysning på bussen:
En ca 4 årig pojke till sin mamma: Är det natt nu?
Mamman: Nee, det är eftermiddag.
Pojken: Men varför är det så mörkt då?
Mamman: Det blir mörkt på hösten.
Pojken pekar mot andra sidan av bussen och säger: Är det morgon där?
Mamma skrattar och ler mot pojken och säger: Nee, det är eftermiddag där med.
Pojken: Men varför är det ljusare där då?
Mamman: Det kanske inte är lika målnigt där.
Pojken ler stort och säger: Jahaaa

Haha så himla gulligt, eller hur? :)

Tillsist dagens hoppbild:


/erik

Dagens asså

Nu har jag druckigt pepparkakssmoothie och läst igenom rättskunskapshäftet inför provet på onsdag! Lite mys var det allt att plugga för en gång skull, smoothien var en höjdare måste jag säga, får börja ha det som pluggmys grej att dricka smoothie samtidigt!

Dagens bästa var "ju" på naturkunskapen idag. Jag stör mig nått brutalt på att våran lärare säger "ju" i varje mening! :O Nog om det, det var inte det jag skulle säga... Idag "pratade" stina, läraren, (läste innantill från sitt wikipedia papper) om svamp i underlivet och binikemaskar och annat härligt.
Frida hade typ panik för att det heter "svamp" i underlivet och att det uppenbarligen inte växer en kantarell där nere, hon kunde lixom inte först varför det hette "svamp" då.
Sen när vi pratade om maskar var det någon som sa "pormask" och så sa stina att det inte var en sådan mask utan att det var något annat. Då frågade jag henne vad pormaskar var då? Då fick jag ett fint svar från Stina som är lärare och borde vara kunnig, "Det är en sån där por som man får i ansiktet, en liten svart prick, den kan va liten, den kan va stor, man kan ha många, man kan ha få." Jaha, tänkte jag då, det visste jag inte xD jag visste ju vad det "va" men jag ville veta vad det egentligen var för något... xD Det där svaret jag fick visste jag ju verkligen inte redan, svaret kändes mer som en dikt eller nått, "Rosor är röda, violer är blå, smultron är röda och du är lika så!".

/erik

Veckans Babe!

Tiden går fort när man har roligt, måndag igen och det är bara 5 veckor kvar till jullovet och 7 veckor till åre! :D  iii, jag kan knappt vänta, så himla kul ska det bli, och innan dess är det ju massor skoj som ska hända! :P

Nu sitter jag och funderar på vem som ska bli veckans babe, tittar på youtube klipp och tänker på att jag borde plugga rättskunskap istället... Som sagt Youtube klipp var det, jag hade lite olika förslag på vem som skulle bli den här veckans babe men så börja jag titta på Hey Baberiba klipp och jag ändr mig helt, klart som korvspad att Silvia ska bli Veckans Babe!

VECKANS BABE!
Med motiveringen, den hetaste drottningen ever. Du betyder så himla mycket för mig, hela mitt rum är tapetserat med bilder på dig, du är kärlek. Din smarta komentarer, din charm, ditt hår, din fina brytning, det är sånt man älskar... xD

"Du är en doft, du är ett ljud du är en färg, denna sången är till dig min Silviiaaaa. Silvia jag tror vi två passar bra ihop, följ med mig hem till Linköping och gör slut med Karl Gustav. Silvia du är änden på min fantasi, du är brödet man vill lägga korven i!"



Måste passa på att lägga upp några av alla de underbara klipp med silvia jag sett på nu! :P Dom är så himla braaaa! xD




"Man kan ana en uggla på mossen" Silvia igen <3


haha, älska Silvia i spegelhuset! xD


Måste sluta med att fira in julen med en underbar jullåt! xD (Du kan även se den på www.jossejosefine.webblogg.se, eftersom Josse tydligen också hade lagt in den idag! xD Josses blogg är förövrigt underbar och jag tycker du ska checka den, om inte annat så höjs ju hennes läsarstatus då och det är sånt hon gillar! För att inte tala om att du måste checka hennes header, är det inte jag som står och "hånglar" på den eller? JO!)

Puss och hej, leverpastej

/erik

Veckans Maaaaat

Måndag
POTATISBULLAR m. bacon - njaaa va...

Tisdag
SPRÖDBAKAD FISK
m. lime- & chilisås samt potatis - fisktissdag är sån jag uppskattar! (Y)

Onsdag
PLOMMONSPÄCKAD FLÄSKKOTLETTRAD m. äppelsås - uuuh?

Torsdag
BIFF STROGANOFF
m. ris
eller
KÖTTFÄRSLIMPA m. gräddsås & potatis - troligen biff skit men hoppas på gräddsåsen och co!

Fredag
LASAGNE - Mums!

Smaklig måltid!

/erik


Bloggtorka

Nya idéer på vad jag kan skriva om motages mer än gärna!

Helgen har vart underbar, har lekt massor med Linus och Jesper, Gott långpromenad med syrran och hundarna och bara haft helmys! Jag älskar er<3
Men nu sitter jag här i min ensamhet igen, lite skönt det med, lugnt blev det ju när dom åkte iallafall! :P

Nu ska jag söndagsfika lite, kanske skriver mer senare, annars ser vi fram emot veckans Mat och veckans Babe imorgon!

/erik

Jossepossepäronpung här.

Det första man gör när man loggar in på eriks blogg-konto: Kolla besöksstatisktiken.
Måste säga att jag är en gnutta avundsjuk. Därför tänkte jag slänga upp en stor fet länk till min blogg här xD : http://jossejosefine.webblogg.se .

Tänkte bjussa på två jävligt roliga (...wooops, inte svära på eriks blogg!:s) youtube klipp denna fina lördag till ära:






Garva och njut xD

/Josefine

JN här igen!

Kan det bli bättre?
Det kan det! Jag längtar till sommaren.
Men annars duger det (i krig). Man får tänka vintern som ett krig och sen när det blir vår är det precis som vi var back in 1945 och alla var överlyckliga och freden stod för dörren. Nu måsta vi bara äta upp oss lite, så är det prima tänkte alla krigsfångar. Lite som idag fast tvärt om, nu ska vi gå neråt ist.
Men jag går bara framåt. Keep walking! wohoo.
Ikväll blir det Paranormal activites. Jag kommer nog dö lite, men annars så!
Nu ska jag köra Body Combat, see u!
peace broh'

L E K S A N D

HEJ!
tillbaka igen efter att ha varit borta från eriks blogg ett tag, men till skillnad från andra bloggare har jag ett liv och därför inte tid att blogga hela tiden ;)
Idag firar jag och Östergötland 3 månader! haha, jag har alltså varit invandrare som erik kallar det i 3 månader nu and I LOVE IT!


Tänkte klargöra en sak, jag har fått så många namn på den här bloggen att ni säkert är jätteförvirrade, det är jag med!

Julia - Mitt förnamn

Julle
- en böjelse av mitt förnamn för att det ska bli roligare och rimma på bulle (JN:s påhitt tror jag?)

Aurora
- detta är alltså mitt andranamn som Erik tycker låter som ett porrstjärna-namn.. (hur tänkte mina föräldrar när dom valde detta namnet isånnafall?!)

Leksand
- aa, detta är rätt så självklart, Leksand heter stället jag har hängt på de senaste 17 åren haha.
jaja, nu har jag inte tid med detta längre!



avslutar med denna bild på mig och Johannorna! Pussss



Helmys dag idag!

Dagen började med BodyPump på idrotten, imorgon kommer jag har träningsverk kan jag säga... Sen var det svenska och efter det den alltid lika efterlängtade lunchen! Idag var det schnitzel (stavning?) som var hur god som helst, sen överkonsumerades även pepparkakor som efterätt (Y). Kort skoldag idag vilket innebär att det bara var engelska kvar efter lunchen och efter det täffa jag Matilda och Josse på stan! :) Vi gick omkring utan att egentligen veta vart vi skulle och tillslut hamna vi på caféM! Riktigt mysigt var det, har alltid lika trevligt med er! :)

Nu ikväll blir det verkligen fredagsmys, mamma har utlovat taccopaj vilket gillas skarpt och när som helst kommer min syrra och hennes familj hem hit från Göteborg också. Dom ska vara här hela helgen så det ska bli hel mys, jag har saknat mina systerbarn och hennes hundar så himla mycket sän vi sågs sist! :)

Hoppas ni får en lika mysig fredagskväll som jag!

/erik
 

Snark.

Snark. Har vart hur seg och trött som helst hela dagen idag, jag fick sitta och kitla mig själv för att inte somna på bussen. Fick lyssna på hög musik för att inte somna mellan busshållplatsen och min säng. Sen somnade jag. Efter en slummring på en timme åt jag pannkakor för att sedan orka med att plugga rättskunskap. Men självklart funkade inte internet så jag la mig i sängen igen. Nu har internetet börjat fungera igen men nu orkar jag verkligen inte plugga... Usch vilken värdelös dag. Snark. Nu lär jag somna vid tvn... (Y)

/erik

tv57

Måste bara lägga upp lite citat från tv57, en film som jag emma och josse gjorde i nian! xD Jag sitter och tittar på den nu och asgarvar! Ingen kommer fatta nått men det är sånt jag struntar i! Alla som inte fattar nått, det är kul jag lovar, tv57 är humor!

En hel hög roliga citat från filmen:

"Hege, helge, lampan"
l
"Tack så mycket trollskogen för den fina signaturmelodin och själv heter jag Helge Hjort!"

"Detta är som sagt en kort nyhetssammanfattning och vi kommer (stamma inte nu helge) inte ta upp några ovesäntliga nyheter, ja vi kommer inte ta upp några ovveeesen, Jag det kommer inte bli några ovesäntliga nyheter (jäsiken i mösan) så som irak-krig, nej, det är bara BLAHA BLAHA!"

"Den aaartooonde massschhhhh"

"Hej har du också problem med svamp i underlivet? Då tycker jag du ska prova nya revolutionerande fanta, med smak av orange!"

"Hej jag ska göra en dokumentär här om Anna Book, jag skå åka hem till henne och jag hoppas det blir en trevlig stund med fika och så..."

"Och även efter nyheterna i kväll kommer, hhooouuu, en dokumentär som heter huuu, har du lust?"

"Hej och välkommna till... Mellan programmen programmet. Vi ska ta och göra en intervjuv om Anna Book snart, Ni ser här, i det här rummet ska självaste Anna Book bli intervjuvad, hon går där med sin hängrumpa och glor"

"Hur vet du det?" (den är nästan bäst)

"Ej hemlån står det på den här boken"

"Det är en Rembrant, en falsk rembrant. Pausa. Höö Eeeen ffffaaaaaalllllllllsssssssskkkkkkkk, rrrrrrrrreeeeeeeeemmmmmmmbbbbbbbbrrrrrrrraaaaaaaaannnnnnnnnttttttt"

"Är den värd 5 kronor kanske? Nee 2 och 50... Asgarv"

"Vilken snygg rumpa du har Anna, har du tränat? Hihihihi Tiiiinnnngggeeelinnngggeeeelinngg!"

"Du ville väl ha mjölk i kaffet? bla bla bla, du ville väl ha mjölk i kaffet? blaaa blaa blaaaa men du ville väl ha mjölk i kaffet? NEJ! nehe men det vill jag ha, jag kan mjölka lite till HÖÖÖÖÖÖÖHH"

"Nee nu glömde jag den igen, attan attan, jag som skulle ha på mig min finbråsh (stavning?) idag nu när det är högtidsdag och allt. Humm ja den var ju väldigt fin..." aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gick det bra Anna? Hihihihi, jaa bara lite stack i tutten hehe hihihihi"

"Den ser lite tung ut för din tutte"

"Gnugga, (skvätt skvätt), asså erik sluta, fa va äckligt jag spotta ut i den där igen"

"Gräva gräva gräva, Oj, gräva gräva gräva, gräva gräva gräva, gräva gräva gräva. Säg oj, NU! OJ! Nemen hej på mig (Friska hälsningar från tbc pension)"

"Nej, nemen, skit, skit, skit, Hej jag tycker du ska komma till mörbökas hattfabrik"

"Haaattar, korta, smala, långa tjocka.. Du måste ju göra miner!"

"Nuuu har vi varannnn.. stön..., ...Gördis heter jag"

"Vet du vem jag är, vet du vart jag är? du vet inte vart jag är, för jag är här!"

"Heeej och välkommen till mitt barnprogram, idag ska vi prata om vantar, nemen gud den blev jätttttää, nemen gud!"

"Försök inte gömma dig Sigrid, Du kommer inte undan, humm humm humm, man hör sigrid, hon snosar!"

"ÅHH det är en brun fläck här inne"

"En revolutionerande effekt på ditt svampiga underliv"

"När jag var en pojke i från nynäshamn"

 
Josse och Emma, det är fina tjejer det <3 (bild från den goda tiden i 9an då filmerna producerades)

Jaha, detta inlägg gör jag med risk för att mina läsarsiffror kommer gå i botten på grund av att ingen fattar nått och jag kommer uppfattas som väldigt konstig.. xD men det är det värt, för allt jag har skrivit nu, det är humor, och det är kul humor, det är riktigt kul humor! xD Jag har fler citat på lager men nu får det räcka, josefine väntar ju på inlägget, hon vill läsa innan hon ska sova! :P

God natt Josefine och alla andra <3 (inte för att jag tror att nån annan kommer orka läsa så här långt men godnatt du som orkat iaf)

/erik


Seg dag

Seg dag, segare dag, världens segaste dag! Har vart helt flum och trött hela dagen. Bara gått runt ich gått runt känns det som... Haha jaa ni märker ju att jag är flum, inlägget ser inte ut och bli mycket annat än flummt så!

På bussen hem idag kom IdaW (läskigt: När jag skrev IdaW logga hon precis in på msn!) och åkte med mig! :D hel mys var det och vi flumma om ditt och datt, prata gamla minnen och snacka om gamla konstiga klasskompisar och lärare! Det är sånt som förgyller dagen, Ida borde man träffa mer känner jag nu, det finns bara en som Ida och hon är saknad!

Nu ska jag kolla in lite bloggar, först ut blir www.sunshineboys.blogg.se Den kan verkligen rekomenderas! :P Typ roligaste bloggen ever!

Ha en trevlig kväll

/erik


Veckans Babe

Nu sitter jag här och är blir lite nostalgisk, jag äter en riskaka och tänker tillbaka på mellanstadeit. Kommer ni ihåg när man bytte ut sin frukt till rasten mot riskakor? Alla åt riskakor som galningar, och så smaka man varandras tills man hade testat alla olika smaker!

Idag är jag bara så pepp, har vart glad hela dagen, inte ens naturprovet kunde hindra mig.. Dagen blev inte sämre av att jag har fått mitt första mvg för hösten, nämligen i psykoloin, så nu kan alla vg+ slänga sig i väggen! ;) Dessutom fick vi reda på att rättskunskapsprovet som skulle vart på onsdag är uppskjutet till nästa vecka, partyyyyy tänkte jag för nu har jag en pluggfri vecka! :O När hände det senast lixom?

Nu kära läsare, tänk efter vad det är för dag, är det inte måndag? Vad betyder måndag på bloggen då? Joo en ny Veckans Babe ska utses, som ni alla har väntat! ;)
Det har inte varit något lätt val, det finns ju så många fina Babes ute i landet, men nu har jag slagit mina kloka hjärnhalvor ihop och bestämt mig för att utse Matilda till Veckans Bade!

Nominering är - Till värdens bästa vän, det finns ingen sannare vän än du! Du är så himla bäst. Dessutom är du både snygg, söt och het som smält smör. Du är, om någon mot all förmodan inte har fattat det, väldigt snäll och rolig, du är påhittig, galen och knäpp, en stund med dig blir alldrig tråkig och man vet aldrig vad som kommer hända.

Förutom alla dessa vänliga egenskaper är du den bästa golfarn i världen (nästan) och du har en tendens att bli blondare och blondare med åren, du är ju egentligen smartast i stan men dina komentarer ibland är bara sååå blonda! xD

          
           
   

Okej det blev ganska många bilder... men jag har så himla mycket roliga minnen med dig Matilda! (Det roliga är att jag har väldigt många bilder på dig men typ alla är oseriösa, vad kan det bero på?) Jag kan inte förstå att vi bara har kännt varandra i 4år, det är sjukt, det känns som vi har vart vänner hela livet! Bilderna talar sitt eget språk, vi har som sagt sjukt mycket bra minnen tillsammans och mer minnen ska det bli... Puss på dig bästa vännen <3 

Till sist fem snabba om Matilda för er som inte känner henne:
Bor: I Ljungsbro
Ett måste innan hon dör: Att sova naken (Y)
Favoritbok: Nationalencyklopedin
Nördighets poäng: 100 av 100 möjliga, hon kan kladdkake receptet utantill!
Sivilstatus: Snigel (erik drar samma skämt den här veckan ifall nån lyckades undgå snigeln förra veckan) xD

/erik

Veckans mat!

Veckans mat på lagerbladet måste upp som vanligt på måndagar! (Y)

Måndag
PASTA CARBONARA - pasta är väl göddigt eller?

Tisdag
FISKGRATÄNG m. dill - Vem gillar inte fisk? Aurora!
PEPPARROTSKÖTT

Onsdag
ASIATISK KYCKLINGGRYTA m. ris - Auroooras favvo!

Torsdag
BIFF À LA LINDSTRÖM - Biff ska vi bli!

Fredag
SCHNITZEL
m. champinjonsås & potatis - mmmm, fredagsmyyyyys!

Smaklig måltid alla InfoKompare!


Bild till Auroras ära - Aurora betyder ju Norrsken även om vi alla tror nått annat...

/erik


Efter Vaccineringen

Jag vet jag vet, jag är lite efter, alla har ju redan sett det här klippet om vad som kan hända om man tar svininfluensa vaccinet, men vissa av mina vänner är tydligen ännu segare och har inte sätt det här klippet! Om du inte har sett det är det absolut sevärt! xD Inte för att jag tror att det är sant men, ifall det inträffar kanske man ska vara glad nu innan man tar vaccinet! (Y)



Ha en gööödig kväll

/erik

Effektiv Söndag!

Idag har jag vart duktig, jag har städat rumet och bytt lakan i sängen, jag har pluggat och hjälp mamma med datorn och så har jag hjälp pappa att bygga kök, fast det har jag ju gjort hela helgen och ska nog göra det snart igen, men det är ganska kul så det är lugnt för mig! :)


JN har snott den härbilden från min mobil och hotat att hon ska lägga upp den på min blogg, men eftersom hennes fredagsblogg fortfarande är saknad är det väl lika bra att jag lägger upp bilden själv, den kommer ju komma upp förr eller senare ändå! Vissa knäppgökar säger att jag passar i sånna här glasögon, jag blir ju värsta estetarn men jag passar ju verkligen inte eller hur? Säg nej nu en gång för alla! :P

I huvudet på en 4-åring
Förut ringde Linus (min syrras äldsta barn) och ville prata lite med mig-morbrorErik, mamma-mormor och pappa-morfar. Min syrra hade sagt till Linus att han skulle säga grattis till Morfar eftersom det var farsdag och när han hade gjort det sa han att "nu får du säga grattis till mig med Morfar". haha Så himla söt, älska barn asså.
Sen ville han prata med mormor och efter att dom hade pratat en stund sa han att han ville prata med mig med och säga grattis till mig. Då försökte mormor förklara att det bara var alla pappor man sa grattis till idag, och att morfar var mammas pappa och att farfar var pappas pappa och ni vet allt sånt där som är så svårt för barn att förstå. Sen sa mormor att jag inte var pappa så mig skulle man inte säga grattis till idag och då sa Linus att han visst skulle säga grattis till mig, men då sa mormor att man kanske får gör det sän om jag blir pappa och bla bla bla.. jag tro ni fattar grejen... xD  
Sen när Linus börja prata med mig sa han "eeeiik du ska bli pappa!# haha Sååååå himla söt! Sen fortsatte vi prata om ditt och datt, eller rättare sagt Linus prata och jag lyssna, för han pratar så mycket så man får inte chans att säga nått nästan.

Haha oj va flummigt och långt det där blev, om ni orka läsa allt det där är ni riktigt duktiga. :P Jag har i alla fall kommit fram till att jag saknar Linus jätte mycket, tur att han, Syster och Jesper (som jag också saknar) kommer hem hit nästa helg, det ska bli helmys <3

Som belöning för att ni orkat läsa ska ni få vila era ögon på tre snyggingar, Johanna W, Johanna R och Johanna N. Höstens trend verkar verkligen vara sådana där jackor, typ 90% av alla tjejer på InfoKomp har sådana och 50% av dom har dessutom precis likadana, sådan som JW och JN har, svarta Everest! Det är grejer det (Y)
 
 
Får väl avsluta med att gratta alla pappor, Grattis på er!

(JN alla väntar fortfarande på din försenade fredagsblogg)

/erik

Lika som bär?

Eftersom JN har fullt upp med att fredagsmysa och fira att hon fyllt 17 i veckan tillsammans med tjejorna kan hon inte fredagsblogga så jag får väl ta och fixa till ett litet inlägg själv nu då! Håll till god med det sålänge så tycker jag att JN kan lördagsblogga immorn! ;)

Idag har jag haft en helslapp fredagkväll! Bara softat och chillat i soffan framför idol. Som vanligt när man tittar på idol den här säsongen så sitter mamma och tjatar om "när kommer erik"? Hon och massor andra tycker nämligen att idolErik är sjukt lik mig! :O Fast vi är ju inte ens lika, eller är vi lika som bär som vissa säger? Nee vaa?

 
Erik                    vs                    Erik

Nu är klockan 22.22 (nån tänker på mig), jag ska pallra mig iväg till tvn för att se vem som åker ut! Hoppas Eddie, eller det spelar ingen roll bara inte Tove eller Erik åker ut! :)

/erik

Plggflykt

Nu sitter jag här med datorn framför mig och svenskaplugget bredvid mig, det var ju såhär det inte fick bli! Pluggflykterna är många och nu känns det som att dom kommer ta över hela min eftermiddag, jag orkar verkligen inte plugga. Har nån form av konstigt svenskaprov imorgon men känner mig inte alls pepp på att plugga nu som sagt så jag ska gå ner och hjälpa pappa att börja sätta upp det nya köket som har kommit idag! :D

Imorgon kanske det blir myskväll hos Josse, men det återstår att se, vore helmys om det blir av!
Ha det bäst!

/erik

Google in my <3





Nu sitter jag i skolan på InfoLayouten (Y) Kul kul, var bar tvungen att lägga upp den här Googlerubriken, jag älskar att dom byter bild hela tiden, så himla kul! xD okej.. Lite väl lättroad kanske.. men men, vad gör man inte för att roa sig en grå dag som denna?

Förövrigt är jag trött på att få 1 poäng från mvg, har fått det på två prov den här veckan nu! Ofta lixom, kune jag inte fått ett poäng till mena jag.. aja, det har nog inte så stor betydelse i slutändan ändå! På rättskunskapen fick jag till och med Vg++, haha det var verkligen ofta! lixom vad då ++... haha

Flumm flumm, nu ska jag plugga vidare!

/erik

Varning för flummt inlägg!

Nu är det snart dags för sängen, eller jag har suttit här i sängen med datorn ett bra tag nu men snart ska det bli dax att nana! Det är allt bra härligt att sova... Synd bara att man måste vakna så himla tidigt och vara tvungen att gå upp.

Jag satt här och läste igenom några av mina blogginlägg, vaddå ego att läsa sin egen blogg? haha Aja.. det gkjorde jag i alla fall och jag kom fram till att jag skrev väldigt mycket konstigt xD Vad tycker ni tillexempel om den här?
"Dagen till ära har det snöat hur mycket som helst ute" - Kände att det var väldigt fint att jag poängtera (stavning?) att det snöade hur mycket som helst UTE, jag mena det brukar ju alltid snöa inne annars..
Sen i nästa mening skrev jag "titta ut på snön", vad då, brukar inte du titta in på snön?

Okej nu är jag visst väldigt flummig, men men är man trött så är man, och jag är en man, och om man är mannen erik betyder det att man är flummig när man är trött! Måste bara sluta med att tala om att självaste Maria Montazami har komenterat på min blogg! :O Coolt? Ja! Och vad komenterade hon då?, joo "Rufs rufs". haha Jag döööör, jag kan se henne framför mig hur hon står där och rufs rufsar sina dukar i sitt lyxhem.

Nog flummat, god natt alla glada (och sura)

/erik

Grattis JN <3

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är JN:s födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
Som sagt, det är verkligen ingen vanlig dag, JN fyller ju nästan stort, 17 år har flickan hunnit bli (Själv är man närmare 18 än 17årsdagen). haha Men det är sånt man int nämner nu, idag är vi glada för att Johanna har blivit hela 17 år, det ör fett mycket faktiskt, hon var ju bara 16 igår! 

Dagen till ära har det snöat hur mycket som helst ute, lite mysigt när man satt i skolan oh titta ut på snön, men inte alls mysigt när man var ute i det svinkalla vädret och blåsten! Kan inte förstå att det är vinter nu! :O Eller höst kanske det är fortfarande men ändå.. Är faktiskt lite avundsjuk på Johanna idag, jag mena tänk att sitta inne och mysa med lite tårta och presenter, det skulle inte sitta fel! Men men, det är bara att vänta till 18:e machhhhh och innan dess är det ju jul! :) 



Bara för att hedra JN på hennes födelsedag läggar jag in en oerhört fin bild på henne. Kan ju inte heller låta bli att lägga in "17 år - med Veronica Maggio", det låten känns så rätt för dig idag JN, "Hej jag heter Johanna och jag är 17 år, och välkommen till Linköping" det funkar att säga! Lyssna och njut! Hoppas du haft en toppen dag och får en fortsatt bra dag bästa JN! <3



/erik

Latte a la Eriko

Nu är det fezt, sitter vid datorn lite nu efter allt plugg! Psykologin är lite kul fakitkst men väldigt svårt så vet inte hur det kommer gå på provet immorn.. men men, nu orkar jag inte plugga mer! Nyss spelade jag Tac a Tac Poker med Josse på msn, haha vi pöa expertdatorn. Vi är bar bäst, så vi kom fram till att vi skulle börja nörda msnspel nu igen som på gamla goda tiden! På tal om gamla goda tiden har josse lagt upp et oerhört fint inlägg från den gamla goda tiden på sin oerhört fina blogg. Josefine är oerhört fin ifall ni missat det, och hennes blogg är absolut läsvärd! Kolla in den direkt vettja, www.jossejosefine.webblogg.se 

I skolan idag lurade JN i mig lite kaffe med oerhört mycket mjölk, det smaka pekk för det vart väldigt kallt och äckligt med 1 del kaffe och 76 delar mjölk. Men jag vart lite sugen på att göra en riktigt fin och god latte när jag kom hem istället, och den vart faktiskt väldigt god. I den hade jag 1 del kaffe, 2 delar varm mjölk och sen tppade jag det med vispad grädde, farinsocker och lite ohoj chokladsås, det kan faktiskt rekomenderas, det vart sjuuuukt gott! Kaffe kanske är min grej.. Eller nee föresten, jag har ju bestämt mig för att inte börja dricka kaffe, det är bara onödigt, jag ska bli en tegubbe, fast en god latte då och då skadar väl ingen! :P (Till latten serverades det havrepankakor med blåbärssylt, det kan med rekomenderas)
 


/erik


Längtar till nyår!

Ännu en skoldag avklarad, jippie, en dag mindre kvar till julovet! Längtar så sjukt mycket till dess, jamena allt är ju så mys, jul, snö, pepparkakor, chill, pluggfri, tomten, julklappar, vänner. Sen kommer nyår, det blir bara så toppen. Det är pricken över i't, som grädden på moset och löken på laxen. Nyår ska nämligen spenderas i Åre med kompisarna (vet inte riktigt vilka än, men många av dom). Du kanske vill hänka? Det kommet bli toppen, en hel vecka med skidor, massor snö, värme, kyla, partyy och raketer. Det blir feeezzt!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att bussen ska komma, jag ska hem och plugga psykologi jag har prov imorgon. Men men, jag klagar inte, psykologi är ju ett av dom ämnena som faktiskt är lite intressant ibland!

Veckans saknad är Maria Montazami, tvapparaten känns lite tom utan henne... xD



/erik

Veckans Babe!

Måndag - Tråkdag. Skolan är igång igen, plugg är sånt jag ogillar. Men men, det är bara att jobba på. Fick reda på att jag tydligen inte fick ig på matteprovet jag gjorde inna lovet idag med! Jag tror fortfarande inte att det är sant för jag var helt säker på att jag skulle få ig, men men jag klagar inte! :D haha shit va lustigt det här känns, jag sitter här och är jätteglad för mitt g, jag som har så höga krav på mig själv och brukar vara så kräsen annars. Inget mer att säga om det, jag kan bara konstatera att så är fallet.


Måndagsnyheten här på bloggen är Veckans Babe:

Den här väckan går titeln till Josefine med nomineringen - "min snyggaste, roligaste, fränaste och coolaste vän" som Josefine själv har sagt om sig själv, och jag kan inte annat än instamma. Roligare vän får man leta efter, coolare vän går inte att få, fränare vän är det ingen som har och hennes sharm slår ingen vanligt tjej... ;) 

Vad finns det mer att säga om den lilla Chooose? Grejen är den att det finns så mycket att det är svårt att välja vad man ska säga. Hon är helt enkelt så mycket mer än en vanlig människa. Hon är något unikt, något övernaturligt, något trollskt. Hon är som en pannkaka, platt men samtidigt rund, lite smått söt men inte på något sett för mycket och sist men inte minst är hon så läckert fläckig och brungul! Josefine är en sån man gjärna serverar med sylt och en klick vaniljglass. Okej, nu svävar jag iväg känner jag, det där kanske mer var en dröm, som en fantasi. Men Josse är lite som en fantasi och en sak vet jag säkert, jag finns i hennes fantasi, det kan jag lova! xD



Här kommer fem snabba om Josefine:
Bor: I brunnby, en liten håla i den stora hålan Ljungsbro och ibland i metropolen Motala.
Fritidssyselsättning: Hänga med vänner och peta i näsan.
Avskyr: Paprika
Älskar: mig såklart ^^ Jag har ju utsätt henne till veckans babe!
Sivilstatus: Snigel 

Sådär, nu har ni andra någon att se upp till, Josefine är en riktigt bra vän! :D Nu är det bara för er andra att smöra på, nästa vecka presenteras en ny veckans babe!

/erik


veckas mat

Jaha nu sitter jag i skolan igen, känner mig verkligen inte pepp alls! Bara lite pepp på rättis med JN såklart! :p Den här veckan kommer bli tuff känns det som, jag tror vi kommer få tillbaka massor prov som vi gjort förut och sen har jag psykologiprov på onsdag och ett stort läxförhör som jag inte pluggat på idag. Kommer med all säkerhet få ig på matteprovet som jag gjorde innan lovet så då kanske jag har omprov på det den här veckan med! Usch.


Veckans mat på "Bladet" v.45:

Måndag
KÖTTBULLAR
m. stuvade makaroner - Mums

Tisdag
SPRÖDBAKAD FISK
m. gräslök- & dijonsås - fisktisdag är sånt vi gillar (Y)

Onsdag
HÖSTBIFFGRYTA m. potatis
eller
KASSLER
m. ostgratinerad broccoli

Torsdag
ÄRTSOPPA & PANNKAKOR
m. sylt & grädde
eller
PÄRSILJEHJÄRPAR
m. gräddsås och potatis

Fredag
FLYGANDE JAKOB - min absoluta fredagsfavvo! :D

Smaklig måltid alla glada infokompare

/erik


leksand is back, people

hej, eller höj, som vi säger i leksand!
Jag fick ju söndagen som gästbloggningsdag, men det är väll som man säger: Fint folk kommer alltid sent.

Imorgon är det ju back to school som gäller, även för oss som egentligen är 2 cool 4 shool tyvärr!
Men mitt höstlov har varit great!
veckans bästa var nog min, JW:s och JN:s night out på Plaza, kvällen var jätterolig och det hela slutade med att JW raggade på någon random kille från Piteå(??), JN lät som gollum i slutet av kvällen eftersom hon var jätteförkyld och jag, ja jag var bara allmänt borta tack vare way to much smultronvin!
Imorgon ser jag fram emot lunchen med girlsen och erik, jag hoppas på mariekex denna gången med? fast denna gången helst utan mjölkmariekex-spya på bordet tack JN ;) hehe

RSS 2.0