Friidrott är sånt vi gillar (Y)

Härlig dag idag, friidrottsdagen var faktiskt riktigt kul trotts att min klass inte hade nån som var med typ! :P Är lite smått stolt över mina 13.65 på 100meter och 1,45meter i höjdhopp! (Y) Förövrigt vann såklart sp2b 4x100 staffet tack vare min finfina första sträcka, mattes på andra och arvids på de två sista. Härliga tider. 

I eftermiddag har jag övningskört ganska mycket, vart en liten sväg hos mormor och bara slappat (vilket innebär nörda farmville xD jag håller på att göra om hela farmen).

Imorgon blir det att plugga lite på morgonen om jag kommer upp :P annars blir det väl sovmorgon innan jag ska till josse vid halv1. Där ska det bakas bullar tror jag, matilda ska också dit så vi får väl hitta på nått skoj. Sen ska jag träna golf imorgon eftermiddag med! :)

Nu är det idol som gäller, sen oskyldigt dömd.

PS: Jag fick nyss reda på att felicias mamma tycker jag är lika söt som idol-erik! haha och jag tycker felicias mamma är lika söt som sin mamma, alltså söt som socker :DS

puss på felicias mamma, mormor och alla kära läsare

Godnatt skämt till frida xD

Här kommer ett litet kvällsinlägg på krav från frida som ville ha lite kvällsläsning så att hon kan sova sän :P
Först tyckte hon jag skulle skriva om påsken, mina fräknar, datorer eller nått annat kul, men sen kom hon på att jag skulle skriva några blondinskämt, skämt om henne asså! (Y)

Sagt och gjort, jag letade upp några skämt om frida på google, orkade inte leta så länge så alla är sämst men skit samma, frida kommer ju uppskatta dom för hon fattar ju inget ändå.

Vad är det för skillnad på en smart blondin och ett ufo?
- Det finns folk som påstår sig ha sett ufon.

Vad sa blondinen när hon blev retad för att hon hade vakuum i huvudet?
- Bättre det än ingenting alls.

Varför bytte blondinen bara blöjor på sin baby en gång i månaden?
- Blöjpaketet sa: "Upp till 10kg".

Varför står det 17 blondiner utanför krogen?
- Man måste vara 18 för att få komma in.

Vad gjorde blondinen som fick tvillingar?
- Gick ut och letade efter den andra pappan.

Hur många blondinskämt finns det?
- Inga, allt är sant!

Sådär, känns lite pinsamt att lägga ut så mycket sjukt dålig humor på en gång, men frida lär uppskatta det!

Godnatt allihoppa

Gladdag

nu är det bara chill den här veckan ut, imrogon har vi friluftsdag med friidrott och på torsdag är det studiedag. Men sen är det fullt upp enda fram till höstlovet så det är bara att börja plugga på allt till nästa vecka nu. Idag börjar mitt duktiga pluggliv med framförhållande (Y)

Plugget går lite enklare när man spotifyar mikas nya album "the boy who knew too much". Kan rekomenderas faktiskt, man bli på bra humör!

Dagens outfit: stickad tröja och chinos mq, johannas halsduk och julias vantar. Det är grejer det!






(förlåt för dagens egotripp, men var ju tvungen att lägga upp johannas fina bilder)

/erik

1, 2, 3 Klick. Blixt. Asgarv. Vi tar om, sträck på er nu och leee! *5 (Jn fattar)

Måndag, härliga måndag! Stämningen är inte på topp precis kan jag säga, allt är bara jobbigt känns det som, men men det är förmodligen bara en liten höstdepp som går över till våren igen. :P (förlåt johannaW för min fjortis-smiley om du läser min blogg vilket du förmodligen inte gör, det är faktiskt svårt att bli av med sitt smiley beroende). 

Jaha, inläggen här på bloggen blir bara intressantare och intressantare känner jag, någon som vill gästblogga eller har nån bra idé på vad man kan skriva om? 
Idag har jag fått reda på att min kära historia/religion lärare Stoffe har läst min blogg också.. xD Lite smått kul men läskigt, nu får man tänka sig för vad man skriver för han berättade att han hade gått in på en annan elevs blogg och läst att hon inte hade gjort läxan. Illa illa, bäst man ser upp med sån information nu!

Nu längtar jag till tusen på att skolkatalogerna ska komma, fast det är med viss skräck också. Jag råkade ju såklart göra största bratpoosen på en vimmelbild, eller råkade och råkade jag gjorde ju den på typ tre kort så det var väl ganska medvetet men ändå. xD Sen blev nog klasskortet ännu sämre känns det som, men jag har ju ett annat kort att längta efter... (Vi är bäst JN!)
Förövrigt älskar vi fotgrafen som sovit en timme i natt, var ganska borta men ändå närvarande och inte kunde stava till sekreterare eller firma tecknare.

Nehe, nu ska jag nog fortsätta skriva lite på min uppsats (som jag faktiskt börjat lite på nu) innan det blir att titta på idol och SHF, haha jag har blivit besatt av maria montazami eller vad hon heter xD

/erik

sega söndag

Jaha, nu sitter jag här vid datorn igen. Inte bra alls för jag har fortfarande inte börjat med min uppsats, men just nu funkar vilken dålig ursäkt som helst för att inte behöva plugga, som tillexempel att jag måste skörda på min farm eller kolla nått dåligt youtube klipp. Jag vet jag är en farmville nörd, men det står jag för! xD

I eftermiddag har jag vart inne i stan en sväng med päronen vilket resulterade i att jag äntligen har köpt en mysig stickad tröja. Eller jag köpte den mysigaste jag kunde hitta, alla andra snygga tröjor som jag ville ha fans typ bara i xl vilket kanske inte skulle sitta så snyggt! Aja, jag är glad för att jag köpt en tröja i alla fall.
 
Så där ser den ut, vad tycks?

Nehe, nu börjar det bli kväll (vilket är ännu en dålig anledning till att inte plugga) så jag kommer med all säkerhet inte ha börjat på min uppsats när jag vaknar imorgon heller. Nu ska jag slå på tvn och se om det är nått kul, Playa del sol klockan 8 blir det nog i alla fall efterosm jag har hört att mia&klara mia ska vara med där iår! haha Sen blir det nog att se på nån film.

/erik


Vad ska man ha för rubrik? Det är alltid det största problemet!

Då börjar ytterligare en helg lida mot sitt slut, usch hatar't. Tiden går alldelles för fort, särskilt helgerna för veckorna har jag inget emot att dom springer iväg.

Gårdagen var den bästa dagen på länge, det va så sjukt kul hela eftermiddagen och kvällen! :D heeeelt wooonderfuul! Först gick jag på stan med Linnea och Matilda en sväng innan vi gick på hockeyn, såklart vann lhc med som pricken över i't. Efter det vart det väldigt grandiost med dom och massor andra härliga folk, jag säger bara tre ord, gladiator, norrländska och chokladbollspanna.
Ni är så himla bäst mina vänner<333

Bilder från igår:
 
Matilda och megachokladbollen innan den blev platt!

öööö, jaaa, hummmm xD en liten olycka bara!

Förövrigt har jag blivit helt otroligt slapp på sistone vilket inte alls är bra, när man väl har börjat att slappa blir det mycket jobbigare att ta tag i saker igen. Detta innebär att jag sitter här och har ångest för att jag inte har börjat på min utredande uppsats om rattfylla än. Jag skulle börjat med den i tisdags på lektionen men då spela jag snake på fridas mobil istället, sen i fredags när jag var hemma tänkte jag skriva den men tror ni jag orka det? nej! Sen igår skulle jag gjort det men då fick jag så mycket annat för mig och nu så sitter jag här och känner att jag måste men verkligen inte vill. Vi får väl se om den är påbörjad när den här dagen är slut, jag får väl hoppas på det! :/

Veckan som jag har framför mig är i alla fall ganska slapp förutom svenskauppsatsen som ska göras till på fredag. På onsdag har jag friluftsdag och på torsdag studiedag. Sånt gillar vi!

Nehe, nu måste jag pallra mig från datorn och städa upp lite grejer i rummet innan det serveras mat.

Tooodiiloooo.

Varning för slappdag!

Väldigt slapp fredag idag! Vaknade med huvudverk och orkade verkligen inte gå upp ur sängen, så det fick bli att vara hemma och slappa hela dagen. Och det har jag verkligen gjort, jag har legat i sängen nästan hela dagen, vaknade vid typ 2 och efter det har jag legat med datorn i sängen och kollat youtube klipp och lyssnat på musik (Y).

Just nu känns det som jag har slösat bort en hel dag men det var det nästan värt för nu är jag pigg som en nötkärna xD hoppas att jag har sovit igen lite nu så att jag vaknar och är pigg imorgon med, för den senaste tiden har jag vart sjukt trött och det är inte kul.

Nu orkar jag inte skriva mer, som sagt det här är en enorm slapp dag och att skriva det här inlägget är typ det mest ansträngande jag gjort idag.

"Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmyyyyyyys"

En vecka som sambo och jag älskar't

En vecka med felicia idag! <3

Det känns helt underbart, vårat sambo-skåp vart så himla underbart! Nu är det du och jag för alltid! xD
Det är sjukt att det redan har gått en vecka sedan vi flytta ihop tycker jag.

Min komenter till att det gått en vecka: "Det känns som det var igår!"

Felicias komentar till att det gått en vecka: "Det känns som att det var en evighet sen!"


Som bevis på att det är vi föralltid lägger jag upp en bild på vårat hänglås som det bara är två personer i hela världen som kan koden till, felicia och jag!

puss på oss xD


plugg

Jag har vart dålig på att skriva här den här veckan och det beror på endast en sak, jag har inte tid! Plugg plugg plugg, massor plugg hela tiden är det nu! :( ush sånt blir jag deprimerad av!
Idag har jag vart små deprimerad hela dagen, fick tillbax rättskunskapsprovet imorse som jag trode hade gått ganska bra, men icke, det gick åt skogen och där rök mina chanser till mvg i den kursen kändes det som!

Efter skolan hade jag golfträning vilket gjorde mig på bättre humör eftersom det gick skitbra idag om jag får säga det själv! :) härligt härligt



Imorgon har jag en fullspäckad dag, skola, körlektion som jag verkligen inte ser fram emot, frisören som är välbehövligt (ni ser ju luggen på bilden xD), en sväng på stan för att förhoppningsvis köpa en varm stickad tröja och sist smaka möte! :P

"Det är därför jag klarar av det"

/erik


?

Allmännt smådepp och trist dag idag, har inte vart på humör alls! Bara varit seg, trött och funderande.

Har väl inte gjort nått alls idag känns det som, har övningskört ganska mycket, vart en sväng i stan och köpt chinos och efter det en sväng till mormor. Annars har jag bara segat och sovit.

Varför?
Hur?
Vad?
När?

<3

Gårdagen var slapp och mysig, kort skoldag som man gjorde lite extra kort med att "gå till tandläkaren" en kvart innan sista lektionen sluta så att jag han med 1 bussen hem! :) orka vänta till 3 lixom.

Sen var jag hemma i en timme eller nått innan jag cykla iväg till ljungsbro för att träffa Linnea, vi åt nybakade bröd som var riktigt mumsiga innan vi åkte in till stan och dök med lite annat folk! 

Ikväll ska jag med vännerna på konsert med Samuel Ljungblad! :D Skit kul ska det bli, och efter konserten ska jag och matilda sälja skivor! (Y) så himla coolt att vi ka sitta där och sälja skivorna och bredvid oss sitter samuel och signerar! :P

Dagens status grej: Jag har köpt en luftballong på farmville! xD Det måste vara status att ha asså, den finns bara att köpa den här veckan som en jubileumsgrej för att farmville har fått över 1 miljon användare! xD

Nu ska jag nog va duktig och plugga lite även om jag hatar att göra det på en lördag, sen blir det flygande jakob och efter det lite övningskörning!



Livet leker <3

/erik

Slag under bältet!

Idag orkar jag inte skriva något om skolan, punkt.

Efter skolan vart det att gå och fika med matilda, josse och johanna! :) Helmys var det, borde göras oftare!

Nu sitter jag hemma och ska snart åka iväg mot brunnby xD jag ska nämligen på på Boxpass, helt sjukt, det här kanske är början på mitt hurtiga liv? eller kanske inte... Det ska bli lite småtrevligt att träna med roligt folk i alla fall! Känner mig nästan lite duktig!

PS: Idag har jag och Felica blivit sambo! :) Vi har flyttat ihop i skåpen i skolan och köpt världens snyggaste kodlås! :DS

Nu orkar jag inte skriva mer, ska gå ner och leta fram träningskläder och så.

/erik

Tipsa om vad jag ska skriva om!

Känner att mina inlägg här på bloggen blir bara tråkigare och tråkigare, har ingen fantasi överhuvudtaget! :/ Nån som har nått tips på vad man kan skriva om? (A) Det skulle vara lite kul med "veckans någonting" också, men vad? :P Nu vill jag ha alla era tips!

På förmiddagen idag hade vi "don't drink and drive" igen, men idag med lite mer praktiska grejer. Det var väl inte sådär jätte kul direkt, gårdagen med föreläsning var bättre! Aja, slappt var det ju iallafall, vi fick snurra runt i en bil och snacka med polisen och så.
Efter det var det lunch, ingen höjdarlunch direkt men det var bara att äta för HUNGRIG ÄR MAN JÄÄÄÄMT I SKOLAN!
Efter lunchen var det tre lektioner (som jag inte orkar skriva nått om) innan ytterligare en skoldag var slut!

Dagens händelse:
1. Jag går till resecentrum för att vänta på bussen hem.
2. Bussen kommer och jag ska ta upp plånboken med busskortet i ur väskan.
3. Jag hittar inte plånboken och kommer på att jag la den i fridas väska på "don't drink and drive" i förmiddags. 
4. Jag får panik eftersom jag nu varken har busskort eller pengar.
5. Jag springer in till skolan och letar igenom basses (rektorns) rum för att föroppingsvis hitta en "temporär busslapp".
6. Jag hittar ingen busslapp.
7. Jag frågar Sussane (lärare) om hon vet om basse har några lappar kvar, hon tror det, letar och finner tillslut en lapp.
8. Jag fullkommligt kutar så fort jag kan mot vasavägen.
9. Jag hinner runt hörnet, ser att bussen står där och att bussdörren håller på att stängas.
10. Jag springer fortare än det är möjligt.
11. Jag hinner precis kanacka på rutan när bussen är på väg att åka.
12. JAG HANN! 
haha Jag vet, jag är hur snabb som helst när jag måste springa xD  

Nu i eftermiddag har en köksförsäljare varit hemma hos oss och mätt vårat kök och gett oss tips om vad vi ska köpa för nytt kök! :) så nu har vi köpt ett nytt kök, det vart ett "romantiskt" kök med lite gamaldax stil fast ändå ganska modernt. Ungefär såhär ska det bli fast med ekbänkskivor och inte så mycket konstiga detaljer. ;)



/erik
 

Skola Mellanslag Golf

Slapp skoldag idag med, bara matte och engelska sen "don't drink and drive" på katedral, det var slappt, bara sitta i 1,5 timme och lyssna. Det var sorgligt men askul ibland, en av dom två som prara var asskön! xD

Nu sitter jag hemma och utnyttjar de 20 minuterna jag fick extra för att jag fick skjuts av johanna och henns syrra hem (Y) toppen, tack tack till er tjejer! :P

Nu har jag problem, inget kvar att göra, har ätit en chokladboll, tittat på facebook, nördat farmville, tittat mailen och msn och skrivit ett inlägg på bloggen så nu vet jag inte vad jag ska göra. :P
Nehe, får väl hitta på nått fram till klockan halv 6 då jag ska till golfbanan! Jag ska träna lite puttar och sving med matilda, härligt härligt! GOLF ÄR MIN NYA PASSION!


bild från i fredags då jag putt-träna! :P

måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag

Skoldagen idag gick ganska fort, gjorde inte så mycket ansträngande känns det som. När jag kom hem vart det mjukisbyxor på, "softis - even softer" musik från spotify och chokladbollar bakade! Vart inte mina chokladbollar perfekta eller? Skitfina vart dom om jag får säga det själv xD även om det bara blev 9 stycken fast det stog att det skulle bli 25, men det är ju inte mitt fel, det är ju receptet som tycker man ska göra minimini bollar!




Imorgon blir det att dra sig till fängelset (katedral) på "Don't drink and drive" två timmar på eftermiddagen, lite slappt blir det väl hoppas jag! Man kan ju hoppas på att träffa lite trevliga folk iaf!


Det är väl bäst att jag skriver lite om helgen med nu då som utlovat! :) Den har varit helmys kan jag säga. I fredags efter skolan hade jag golfträning och sen vart det en helt galen kväll hos matilda med henne, josse, calle och lukas. xD det var den knäppaste kvällen någonsin tror jag, men sjukt kul var det! Vi hade typ spa, fråga mig inte varför men det hade vi iaf!

Fredagkvällen kan beskrivas med 12 punkter:
<> badbyxor och morgonrock
<> sjukt god lasange
<> ägg och olivolja i håret
<> stämningsmusik med vågskvalp
<> honung och socker i ansiktet
<> gurkor på ögonen
<> finsk bastu med lövkvistar
<> nattbad i kanalan
<> filmmys
<> sjukt god desert
<> sova
<> vakna

Det var fredagen det, ni hör hur galet men sjukt kul det var xD På lördagmorgonen kom mamma och pappa och hämta mig och vi åkte direkt till Göteborg till min syrra och hennes familj! :) Mys var det i Göteborg, på lördagen firade vi Linus (min systerson) som fyllt 4år i veckan och på söndagen bara chilla vi, gick långpromenad och så!

Saknar både Linus, Jesper, Elin, Simba, Coda, Edna, Rita och dom tre valparna redan!

 
syster och jesper                           syster och douglas

Ha det bäst /erik

Oväder

En ny härlig skolvecka har börjat och jag gillart!

Helgen har iallafall vart mys, kanske orkar skriva mer om det i eftermiddag om man inte har fått masser nytt plugg då. Är så himla trött på skolan, men men, det är bara att kämpa på.
EFTER REGN KOMMER SOLSKEN!


myskväll, myshelg

Då var det fredag igen, tiden går sjukt fort men ändå segt nuförtiden!

Idag blir det en fullspäckad dag!
Har kort skoldag som börjar med idrott snart och sen blir det svenska och sist engelska redovisning, usch vill inte ha det.
Efter skolan blir det hem en stund och packa lite, sen har jag golfträning och efter det ska jag hem till matilda! :) Skitkul ska det bli, det enda jag vet är att jag ska vara där klockan 7, ha med mig morgonrock och badkläder och att vi ska sova över hos henne! xD en grym kväll och natt kommer det bli, det är jag säker på.
Imorgon åker jag med päronen till Göteborg, till min syrra och hennes familj, Linus har fyllt 4år i veckan så vi ska fira honom! :) mys.

För övrigt har min syrra hundvalpar nu (hon har kennel), Så himla söta är dom, ingen kan väl tycka nått annat?


valparna 6veckor


valparna 4veckor

DAGENS ATT GÖRA:

1. Slappa

2. Vila

3. Chilla

4. Slappa mera

5. Sova

09-09-09

Dagen började som sagt med rättskunskapsprov, gick väl inget vidare direkt men g är jag nästan säker på att det blir iaf! Skönt att ha provet gjort så kan man lägga det plugget bakom sig. Idag har jag tagit en helt pluggfri dag, helskönt kan jag säga!

Nu har jag varit på golfträning, idag träna vi sving, skit svårt är det men jag slog iallafall några 100meters slag idag haha, lite stolt faktiskt! :P

Nu sitter jag här vid datorn med ena ögat och andra ögat sitter fast i fotbollsmatchen! ;) Senare blir det att fortsätta på min "musikvideo" och se på idol tror jag! Helt enkelt en bara mys och chill kväll!

/erik


Fröken ur är död!

Härlig dag måste jag säga.

Dagen börja dåligt, försov mig lite, stressa sönder de 20 minuter jag hade på mig innan jag kuta till bussen. Sen när man kom till skolan vart det bara värre på mattelektionen, 40 minuter genomgång och jag tror för en gång skull att jag fattar lite av matteB kursen. Börjar räkna A-uppgifterna i boken och inser att jag fattar NOLL idag med, matteB är verkligen inte min grej, jag hatart!

Frida och jag ber Anders (läraren) om hjälp, så klart förklarar han det vi inte fatta men efter det så fortsatte han babbla masser annan matte skit som vi inte fatta något av. Förövrigt fatta vi inte mer av det vi bad om hjälp om nu än inna vi fråga, så det var ju värdelöst att fråga som vanligt. Men när han äntligen går därifrån suckar frida och säger "ohh matte asså", såklart hör Anders det och komenterar med ett glatt "yeeeh, you like it!". Anders tror att han alltid är lika kul! xD

Sen säger Johanna till Anders "vi slutar nu, klockan är 09.31" Alla andra börjar packa ihop medans Anders säger, "nee vi slutar inte nu min klocka är bara 09.28" Då säger alla i mun på varandra att "min klocka är också 09.31" och tillsist säger jag "Fridas klocka är 09.32 och den är inställd efter fröken ur!" Då hörs Anders röst eka genom salen med en kall och rå röst "FRÖKEN UR ÄR DÖD!!!!" 

Imorgon är det rättskunskapsprov, klockan är 22.38 och jag kan inte alls mycket än! (Y) Usch

PANIIIIIK!

Nu har jag pluggat rättskunskap 4 timmar i sträck, två av tre kapitel är lästa och antekningarna till dom kapitlen är klara! (Y) Nu är det bara sista kapitlet kvar, alltså 2 timmar till plugg innan man får sova! DEt blir en lång kväll! :(

GAAAA, JAG HAAAATAR RÄÄÄÄÄTSKUNSKAAAAAP!

Total Pluggdag

Nehe, nu har jag vart alldeles för slapp ett tag, en timme och en kvart har gått sän jag kom hem och jag har inte börjat plugga än, vill verkligen inte plugga rättskunskap asså, det är så himla trist! Sen har jag en labbrapport osm ska göras klart och en powerpoint till engelskaredovisningen på fredag som ska göras, men det får vänta, nu har rättskunskapen första prioritet!  

Nyss var jag nere och gjorde mig en kopp varm choklad som pluggpeppning så nu sitter jag här med min härliga kopp och ska börja plugga, det finns inga utvägar längre, jag MÅSTE!



Hoppas ni får en roligare dag än jag, Kram på er


Helgen <3

Att uppdatera bloggen ofta har väl gått sådär, jag har haft fullt upp hela helgen! Har egentligen inte tid att skriva nu heller för jag har massor plugg som jag måste göra ikväll, och då måste jag verkligen göra det, har skjutit upp allt jätte länge nu så jag har typ panik över allt som måste va klart tills imorgon! Inte bra alls... :/

Helgen har i alla fall vart sjukt bra, igår var jag först på golfträning, sen en sväng på borensbergs marknad och sen en hos mormor en stund innan dagens höjdpunkt! En sjukt rolig kväll med kompisarna i stan på Grandios.

Hinner verkligen inte skriva så mycket mer nu men tänkte att några bilder från igårkväll måste ju bara upp, bilderna får tala sitt tydliga språk och visa att kvällen var fett värd!


Jag lovar att det stämmer, jag är mer än du drömmer om! xD


vänta på bussen


uuuu, hett!


guden och lövkastarinnan!





sveriges farligaste gata!


josse, johanna, amanda och calle


man måste ju öva på golfsvingen


kärlek



Sådär, dar har ni lite bildbevis på att min lördagkväll var sjukt kul! Det kanske kommer en liten film/musiikvideo om kvällen senare med.. xD så det kan ni ju se fram emot ;) Nu måste jag gå och plugga rättskunnskap. suck.

Kram kära läsare

Ny Design, vad tycks?

Nu har jag tänkt att det är dax för nystart på min blogg. Ny design är fixad så nu är det bara jag som måste ta mig i kragen och gå in och skriva lite oftare! :)

Hoppas ni vill följa min blogg /erik

()

En nyinköpt fluffig dunkudde,
en 90säng,
en stereo med brown feather sparrows mys musik.

Helt enkelt bara fredagsmys!


RSS 2.0