Kvällsmacka.

Hej hej, livet går vidare här i Växjö, det enda jag har i mitt huvud och på schemat nu är projektarbete, projektarbete och projektarbete. Men det är kul så jag ska inte klaga, man blir lite insnöad på marknadsföring här bara och pratar om allt i termer som upplevt kundvärde och substitutkonkurrens, helst av allt ska man sumera det i en SWOT-analys också, då har man lyckats! Nu har jag iallafall pluggat klart för dagen och har precis gjort mig lite mat, två riktigt goda mackor är dagens middag och efter att precis ha tagit en tugga kan jag säga att de har ett riktigt högt kundvärde, mackorna kostade men dom smakade så mycket mer att resultatet blev en nöjd kund och det upplevda värdet blev stort. Varför inte sprida mackornas goda rykte här på bloggen tänkte jag? WOM eller Ordet av munnen är ett välkänt uttryck som säger att goda kundrelationer är viktiga då onda rykten sprider sig snabbare än goda. Nu spred sig dock detta goda ryckte med snabbt genom min lilla reklam.

"Sa jag insnöad? Nu vet ni iallfall vad jag håller på med om dagarna här på marknadsföringsprogrammet."Uppdatering från studentvärlden.

Då var det fredag igen, veckorna går fort trots att det är mycket plugg. Den här veckan har jag dock haft gäster i form av Josefine och Felicia vilket gjort att det varit lite extra kul, igår gick vi en sväng på stan och gårdagens inköp ser ni på bilderna nedan, nämligen en almenacka och ett par kängor. Första bilden visar det som jag nu äntligen kan lämna bakom mig, nämligen dugga-plugget. Imorse skrev jag min andra dugga och jag hoppas det gick vägen, resultatet får jag om två veckor. Nu är det gjort iallafall och ikväll är det klassfest som gäller för att fira att plugget är över, dock är det kortvarigt över, på söndag och nästa vecka är det hårt kämpande med grupparbetet som gäller igen men det tycker jag är kul så det ska nog gå finfint. Jag trivs bra här i Växjö, är lite småsjuk och saknar min linn massor men annars är det bara bra!


För att behålla minnena.

Det här är vad jag åstakommit idag, den här veckan blir det mycket plugg inför nästa dugga (prov på grundläggande begepp) som jag har på fredag! Idag fick jag tillbaka förra duggan och den klarade jag så det var skönt, nu sitter jag i soffan och ska fortsätta plugget efter att ha pluggflyktat ett tag och satt upp lite kort på väggen.


Köket.

Såhär ser det lilla köket ut i min korridor.
Idag lagade jag mat där för första gången, det funka faktikst men jag gjorde tre portioner så slipper jag laga mat på tre dagar nu.. hehe
Och här har vi kylskåpsväggen, längst ner till höger är min lilla lucka!

Mitt kryp-in.

Ungefär precis såhär ser min lilla lya ut nu, här ska jag nog kunna bo, känns redan ganska mysigt och som hemma här. (förlåt för den dåliga bildkvalitén men mörker + iphonekamera = inte sant) Nu ska jag sätta mig på cykeln och cykla iväg i regnet för att köra MarioKart turnering hos en i klassen, hoppas på en trevlig kväll med nya männsikor och jag hoppas ni får en lika bra kväll var ni nu befinner er!! :)

Första frukosten i rummet.

Igår flyttade jag in i mitt korridorsrum på 5:e våning, alltså var det mycket hissåkande och bärande igår och nu är det bara för mig att försöka få nån ordning här på mina få kvadratmeter. Mer bilder på rummet och hur det blev kommer nog ikväll.

Korridor.

Nyheter från Växjö: Jag har fått ett korridorsrum, var och hämtade nycklarna i måndags och idag har jag vart uppe i rummet och mätt och kollat läget lite. Rummet är väldigt slitet, väldigt fult och ja det va väl typ allt. Men det är bättre än inget och jag tar det som en utmaning att lyckas få det fint!
I korridoren bor 15 andra personer också som verkar vara galet stökiga av sig, jag säger bara disk överallt, trasiga soffor och en hel falukorv mitt på köksgolvet! Yey, jag känner mig välkommen!! Det sämsta är att den ligger på Söder inne i stan och alltså en kvarts cykeltur från Universitetet, jag vet det låter nära men här känns det långt bort för allt händer på Campus och det är där man vill vara.. Men det blir kul och skönt att ha något eget iallafall och så kan jag bo där i väntan på bättre! Jag ska iallafall hem nästa helg och shoppa loss på IKEA för att sedan åka ner med ett flyttlass och flytta in!
Här kommer lite bilder från placet, va tvugna att göra dom i sepia-ton för då såg det iallafall lite finare ut än vad det är...
...och tillsist, första egobilden från badrumsspegeln.

Kräftis.


Ungefär såhär såg min helg ut, kräftskiva och mys med härliga människor i Amandas sommarstuga, helt enkelt Sitsirv si Sitfärk!

Rädda Larma Släck.

"Vad ska vi göra?
RÄDDA, LARMA SLÄCK
Vem ska vi ringa,
KOMMITÉN!
Fiiiiiireee fighteeeers!!!

Jaa så skrek man ett antal gånger under nollningsveckan och nu kommer det äntligen, det utlovade inlägget om nollningsveckan. Var ska jag börja? Den veckan var helt klart det mest galna jag varit med om någonsin, det var fullt ös dygnet runt i en hel vecka.. Jag tror faktiskt att lite bilder är bättre på att förklara än vad mina ord är så se och njut...

Och här har vi bästa laget någonsin samlade på ett ställe, för vet ni vad? Vi är brandmännen på campus, vi kan släcka eran eld, om ni ringer när det brinner så kommer vi direkt, vi har muskler vi är sygga, med oss känner ni er trygga, vill ni klättra på vår stege, vill ni hålla i vår slang?

Efter att ha gått i samma rödgula brandmanna kläder hela veckan kunde faktikst även vi bli riktigt snygga till finsittningen på fredagkvällen!
TACK ALLA KICKERS OCH FIREFIGHTERS FÖR EN GRYM VECKA!

RSS 2.0