Nu drar jag till åre!

Yeeeeey, nu åker jag! :D Kommer hem igen på söndag, hör gärna av er på mobilen idag, det lär bli en seg resa i typ 12 timmar (Y) Och hör gärna av er senare i veckan med förståss.. ;)



Ha det så sjukt bra här hemma, men lika bra som mig kan ni inte ha det den kommande veckan för i Åre är där det händer! (Y)

/erik


Packa Packa Packa!

Idag har jag vart på stan med mina syskon på förmiddagen, tittade lite på rean och sprang runt! (Y) Hittade i alla fall ett par chinos men annars var det mest mycket folk och ovanligt lite rea tycker jag..

Nu gäller det att börja packa till Åre eftersom jag inte orkat göra det tidigare, det är helt sjukt att jag åker imorgonbitti så nu blir det panikpackning för om en stund kommer typ hela släkten hit på julfika och Linus och Jesper tjatar att de vill leka med mig! :P

Nu är det Operation Packa Packa Packa som gäller!

/erik

Jul, Jul, Strålande Jul

Julen är allt bra konstig den. Den är härlig och rolig fast man vet lixom egentligen inte vad det roliga är? Man äter sjukt mcket hela tiden, träffar masser släkt och far omking på en massa olika tillställningar. Aja, jag gillar julen i alla fall! :)

Igår hade vi först julfirande hemma bara mamma, pappa, jag och mormor och på eftermiddagen gick vi till farmor och farfar för att fira jul med den släkten. Sen blev det midnattsmässa halv 12 på kvällen och sen hem till sängen! Imorse var det bara att stiga upp för att träffa mer släktingar på julottekaffe hos min farmors bror (sven) och hans fru (viola). Traditionsenligt, mysigt och juligt.

Den ständiga frågan då, vad har jag fått i julklapp? Joo jag har fått Åre resan såklart, jag sticker iväg på måndag och jag längtar som en tok! Sen har jag fått pengar, en dvdbox med sally (sjukt roligt), ett fotoalbum till alla kort jag framkallat, en desert bok, godis, en weekend i Sthlm hos mina kusiner och lite mer saker.

Imorgon blir det mer julfirande här hemme, då kommer nämligen min bror och min syster och hennes familj hem, så det blir julafton igen då med paket och julbord och hela fadderullan, hehe. Mys med mina syster barn och så ska det bli <3

Nehe, nu ska jag inte babbla på om nått mer ointressant än det jag redan tvingat er att läsa..

Hoppas ni haft och har en mysig jul allihoppa! :)



Kramar erik 

God Jul

Det är massor snö ute, det luktar jul inne, paketen är inslagna, lackade och rimmen är skrivna (jag vet, jag är bäst på julklappsinslagning), bingo-lottos uppesittarkväll är på tvn, glöggen står på bordet och jag börjar faktiskt få lite, om än väldigt lite, julkänslor! Det är ju julafton om 36 minuter! <3







(Var bara tvungen att fotta lite i mitt extrema tomterum, jag har 46 tomtar som är mina egna, är inte det helt sjukt eller? :O Fattar inte vad jag fått dom ifrån...)

Ha en sjukt God Jul allihoppa!

/erik

Lycka, Kärlek, Jul, Glögg

Nu sitter jag hemma och bara slappar för första gången idag, typiskt bara att man blivit jätte pigg nu när man tänk gå och lägga sig!
Idag jag tog sovmorgon såklart, det är ju lov, och sen åkte jag in till stan vid 12 för att handla julklappar med Josse! :D Det vart en heldag på stan, först ikano, sen in till stan, till en början gick vi runt och såsa i julyran men sen märkte vi att timmarna gick och att vi började få bråttom, så då börja vi shoppa julklappar på allvar ;)

 

Nästan 7 timmar på stan vart det tillslut hehe, lite trött var man när man satte sig på bussen på väg mot Lukas och Lovisaa place ;) Vi åkte nämligen direkt dit efter stan vid 7 för att träffa masser härligt folk, julmysa, dricka glögg, äta lussekatter och pepparkakor, äta kladdkaka, spela spel och framför allt köra Hazard! :D haha så himla kul var det, och jag lyckades till och med för en gång skull, fick tre paket med mig hem, Ett med ett ljus och superdupergott te, ett med choklad och ett med två kort! :P

  

Får väl avsluta med Gabbes och mitt nu välkända ord,
"In dreams and in love there are no impossibilities" <3

/erik


Dan före dan, före dan, före dopparedan!

Kvällens måsten:

  • Checka om jag har alla grejer som jag måste ha till Åre (annars får jag köpa det immorn) Det känns helt sjukt att jag åker om en vecka! :D
  • Titta på Anna Ankas Jul klockan 8!
  • Kolla på Specialprogramet med Maria Montazamis bästa klockan halv 9! Såg att det programet skulle vara nyss och blev skitglad! xD haha Maria är bara så underbar och Bäzzzt, min favvo!
  • Snacka med lite folk om hur morgondagen kommer se ut.
  • Försöka komma på lite julklappar som jag ska köpa imorgon!

 


Hoppas ni också får en trevlig kväll, min kväll blir slapp och skön, dock skulle det vara lite roligare att ha någon här hemma att titta på tv med istället för at sitta och uggla och skratta i sin ensamet!

/erik


Gaaaa

Ojojoj, Man blir så himla slapp av att ha jullov, har inte ens orkat blogga, inte alls bra! Men nu tänkte jag skriva några mer eller mndre intressanta rader.

Nu har jag insett att jag har väldigt bråttom, om 12 minuter ska jag stå vid busshållplatsen och innan det ska jag äta nått, duscha, klä på mig, vaxa bröstet, pilla näsan och hitta all skid utrustning! Gaa, jag ska nämlign till ljungsbo och skiia lite med Linnea och Matilda.. Det kommer bli en ny upplevelse för dom små hellholmarna att se mig så arg och sur som jag kommer vara då, jag hatar att åka längdskidor och är totalt värdelös på det! xD Men som sagt, även det hemskaste bli kul med trevligt sällskap så jag hoppas på en trevlig eftermiddag ute i snön!

Imorgon blir det att handla julklappar med josse och kanske några fler, och då blir det verkligen handla julklappar också och inte bara tänka handla julklappar.. Det är ju bara tre dagar kvar till julafton, heeelt sjuk! Sen på kvällen blir det Hazard och taggning inför Åre med massor härligt folk, helmyyys!

Nehe, nu måste jag stressa gärnet!

/erik

Juuuullooooooooov

Äntligen är de JUUUUULLOOOOOOOOOV! Jag fattar det inte än.. det har vart så himla fullt upp ända in i slutet så nu känns det bara konstigt att det är tre veckor tills det är skola igen! Så sjukt underbart, mina lovdagar ska njutas av till fullo, ska proppa dom fulla med massa mys! Fira jul så klart, träffa kompisar, familj och släkt och sen blir det ju Åre med masser kompisar i en vecka över nyår! :D sjuuukt niceee! :D

hehe Erik är glad idag! :D

Hoppas du med är det, för det är tråkigt att vara ledsen!



/erik


Matematikpluggardag



Eftermiddagen kommer spenderas med en mattebok, en minäräknare, en penna och massor sudd! Jag ska försöka mig på att fatta nått till provet imorgon, vore ju kul om man kan få ihop nått poäng på provet även om det ser dystert ut! Hoppas du får en trevligare eftermiddag än jag! :)




/erik

Städtanterna sitter klistrade mot väggarna på InfoKompGymnasiet

Glaaad idag med, skolan idag var ganska slapp, det värsta är när man kommer hem från skolan och måste plugga som en tok! På spanskan idag gjorde vi tacco, så himla gott, värd spanska lektion asså! (Y) På tal om plugga som en tok, det har jag gjort nu ikväll och igårkväll, har hållt på med den himla mvg-kompliteringen i rättskunskapen som är hur svår som helst, jag fattar typ fortfarande inget av den trotts att jag lyckats få ihop lite text om det iaf.. Har bara lite kvar som jag får ta immorn i skolan, har sovmorgon till 10 för att en kurs har slutat så då får jag passa på att åka in till skolan tidigt ändå för att plugga.

Eftersom att Taccospanskan drog ut på tiden lite fick jag springa för att hinna med bussen hem. Först kuta jag till hissen för att åka till skåpet, där såg jag att bussen redan stod på resecentrum så jag bara slängde på mig alla kläder och kutade iväg genom skolan och mitt i en korridor möter jag två städtanter, en städmopp och en skurhink... Det höll på att gå illa men jag hoppad över Golvmoppen, städtanterna tryckte upp sig så fint mot vägarna och skurhinken lyckades jag att gränsla för att inte landa rakt i den.
Springer vidare som att ingenting hade hänt trotts att städtanterna sitter som små frimärken mot väggarna, när jag kommer ut åker bussen precis från resecentrum, då är det bara att kuta tänkte jag, sagt och gjort jag började kuta up mot Vasavägen för att gå på där istället, springer över gatan och smart som jag är trycker jag på övergångställesknappen trotts att jag springer över mot röd gubbe, detta leder så klart till att bussen som kommer får rött trotts att ingen ska gå över, så nu fick jag riktigt god tid på mig att ta mig från korsningen till hållplatsen, behövde bara springa havlfort sista biten! (Y) Ibland är jag bra snabb..

När jag kom hem förundrades jag av hur fint det var hemma på landet, fullt med snö överallt, helmys! Snön föll och jag gick in och åt något som kan rekomenderas varmt, Vaniljglass med Hallon och Lime, såååå himla gott var det! (Y)  


Oh Happy Day!

Idag är jag bara så sjuuukt glad, vet inte vad det är, måste vara snön, att det är jul snart och nått mer som ännu är okännt kanske.. (A) Allt bara är kul, jag gick på stan en liten sväng efter skolan, öppnade dörrar åt gamla tanter, var allmänt trevlig och köpte dyra julklappar till min mor och far. Jag ser inga problem med nått, snart ska jag göra en skitjobbig rättskunskapsuppgift, men det går nog fin fint det med! :)

"Livet leker ibland, jag är bara så himla positiv och uppåt, hoppas allt blir som i drömmen, Juul är Kärlek<3"



/erik


ohpps, Ah I like it!

Här kommer ett gäng bilder som Felicia och jag gjorde på en annars ganska grå religionslektion! (Y) Ibland har man kul...






(Vi ber om ursäkt om någon ser någon av bilderna som stötande mot sniglar, grodor eller män)

/erik


Veckans Maaat!

Sista veckans mat år 2009!

Måndag
JULKORV
m. senapsås - Uweee?

Tisdag
SPRÖDBAKAD FISK m. kall dillsås - Fisktisdagens återkomst, det här är sånt vi absolut gillar! :D

Onsdag
KÖTTFÄRSLIMPA m. champinjonsås - Fezt eller Pest?

Torsdag
YTTERFILÉ m. pepparsås
eller
JANSSON, PRINSKORV & KÖTTBULLAR - Vad ska det bli? Minijulbord eller kött?

Fredag
Jullooooooooov! :D


Gabbes & Eriks Realtionsstudio AB

Lucia eftermiddagens att göra skulle blivit Plugga men istället blev det dehär:

  • Julgodis bak
  • Tic A Tac Poker med josse
  • Lucia fika igen (A)

Men framför allt:

  • Flum med Gabbe, vi har kommit på vad vi ska starta för UF företag. Gabbes & Eriks Relationsstudio AB - "In dreams and in love there are no impossibilities" Vårat företag kommer gå kanon, alla vill ju ha relationshjälp för kärlek är svårt och då kan man behöva hjälp. Och vem vill man fråga om inte gabbe och mig? Vi är ju Realtionsexperterna nummer 1 och 1! (Y)
  • Nu ska jag flumma vidare och se på Solstorm



/erik


Lucia-BULLE

Dagen har bestått av:

  • Lucia fika i sängen klockan 7
  • Sporttittande på tv
  • Lite natur plugg
  • Spotifylyssnande
  • Matte pluggande, Matilda har försökt få mig att fatta Matte
  • En lång mysig promenad i snön
  • En sjukt god middag
  • & Nu blir det lite till plugg och mest pluggflyktande! (Y)

5 dagar kvar till Jullov, 11 dagar kvar till julafton och 15 dagar kvar till Åre! Jaaay <3

/erik


OVEROL

Idag har jag lärt mig att en heltäckade plugg stavas OVERALL och inte OVEROL!

/erik

Yeeeey

Heeeej bloggeeeen! (Y)

Seg lördagmorgon idag, har degat med datorn och mobilen i sängen ett tag nu men borde pallra mig upp, duscha och plugga lite, det är välbehövligt!

Gårdagen var svinbra, luciatåget på morgonen i skolan måste vart något av det vackrast jag sett... Stämingen, Julmusten, Folket, Infokomp, Sång, Rektorn som dansar och sjunger, Luciatåg med ljuva toner, kan det bli bättre? Nee, tror faktiskt inte det!
Dagen fortsatte, rättsprovet gick ganska bra tror jag, hoppas på det i alla fall! Sen var det inte så långt kvar innan den korta härliga fredagen i skolan var slut, vart att ta en buss till tornby för att handla lite och sedan hem och städa gärnet i två timmar innan Gabbe och Matilda kom med bussen (vilket är en historia i sig som jag inte orkar berätta om).
Kvällen vart i alla fall grymt bra, Sjukt underbart härligt folk, Godis, Skratt, Snack, Kladdkaka, Skratt, Idol, Skratt, WESTLIFE, Flash Forvard, Erik vann vilket vi gillade eftersom Tove ändå inte kunde vinna, Skratt och juste God mat med! (Y) Kvällen kan väl sammanfattas såhär, Yeeeey, ni är såååå himla bäst kära vänner! :D

/erik

Bonus

Yeey, äntligen får man en liten paus för att blogga.. Pausen är dock väldigt liten så inlägget lär varken bli långt eller intressant.

Igår låg jag deckad hela eftermiddagen ifall det är någon som ville veta. Tog svinisvaccinet i förrgår så jag vart vaccinsjuk som alla andra, men idag mår jag prima igen som tur är, får panik av att vara sjuk! Att jag var sjuk igår gjorde dock att jag inte kunde plugga till rättskunskapsprovet idag vilket betyder att jag har kvar provet till imorgon, feezt!

Idag vart det en liten sväng på stan med Matilda och Lukas efter skolan för att köpa Lucia-linne och vita strumpbyxor till henne.. Det var värdens ruch (stavning?) efter lucialinnen verka det som, men matilda fick tag i det sista som fanns på Ååhh-lens som tur var! ;)

Sen träffa vi på några random människor på stan som frågade om vi ville svara på några frågor om läsk. Självklart sa vi och så fick vi följa med dom upp på nått kontor med glasväggar ut mot trädgårdstorget (det var ganska fint att titta ner på julstressen där uppifrån faktiskt). Kravet var att vi skulle svara på några frågor, vilket tydligen var typ 3000 frågor xD needå, men det var hur många frågor som helst för att bara handla om apelsinläsk. Det var frågor om allt du kan tänka dig vad det gäller dryck med apelsin kan man säga, rätt kul var det faktiskt, sen fick vi provsmaka läsk också, vilket var en bonus, det var gott! Som tack för hjälpen fick vi varsin triss-lott, vilket var en till bonus. Tredje bonusen var att jag vann hela 25 spänn på trisslotten! Och den störstaste av alla bonusar var att Matilda och Lukas inte vann, utan bara jag! Hehe BONUUUS!

Nehe, nu ska jag fortsätta och plugga lite, sen blir det tv och lite städning tror jag för imorgon blir det Idolfinalchillmyskväll hemma hos mig med ett gäng superduperhärligt folk! :D

(Inlägget blev visst ganska långt)

/erik 

Härligt! (Y)

Klockan är fyra och skolan är slut för idag, härligt! (Y) Nu sitter jag med Felicia Mupp och väntar på bussen, härligt! (Y) När jag kommer hem ska jag åka till hålan för att ta det himla vaccinet, härligt! (Y) Sen efter det ska jag hem och skriva min psykologiuppsats som måste vara klar imorgon, härligt! (Y) Det enda jag hoppas på är att jag inte blir sjuk av vaccinet nu bara, för det har jag verkligen inte tid med, härligt! (Y)

Nehe, nu måste jag kila, Felicia tjatar att vi måste gå till bussen för den går om 10 minuter och det tar ju sååå himla lång tid att gå från skolan till recesentrum... haha, jaa ioförsig med hennes ministeg och mega kropp kan det ta ett tag, härligt! (Y)



/erik

Veckans Babe!

Dagen idag har vart som vilken skoldag som helst, halvkul till heltrist! Den här veckan blir det ganska mycket plugg och nästa vecka bli det extremt mycket plugg... Usch. Men sen kommer det jag tjatar om i varje blogginlägg nu känns det som, jullovet! Yipppiieee

Måste också säga att det finns ett helt gäng människor som verkar vilja få tillbaka mig in i spelberoendets värld, sän jag gick ut här på bloggen och sa att jag slutat spela farmville har "gift förfrågningarna" öst in på facebook, men jag ska inte acceptera dom... ;)

Måndag är det som sagt och ni vet vad det betyder, Veckans Babeeee! :D

Nomineringen är: Till en tapper människa, en människa som aldrig ger upp, som alltid ger allt. Denna människa utstår det mesta utan att gå under. Jag kan avslöja för er att denna människa är en kvinna (tror jag). Hon har flyttat långaväga ifrån för att komma hit till kära Linköping i underbara Östergötland. Det finns bara en människa som blir veckans Babe den här veckan och det är, Aurora, Leksand, Glasögonormen, Julia, Envallen, kärt barn har många namn...

Vad är skillnaden på Leksand och Leksands rundrut?
Den ena är rund, spröd, har ett hål på mitten, är normagräddad och tänker naturligt.
Den andra är Leksands rundrutiga knäckrbröd!



5 Snabba och Aurora:
Ursrung: Leksand (alltså invandrare)
Gillar: Leksand
Fritidssysselsättning: Baka Leksandsknäcke
Skola: Info Komp, vad annars?
Önskar att: Få gå på date med just diiig!

/erik

Veckans mat v.50

Ny vecka, nya äventyr, ny maaaat!

Måndag
KASSLERBAKELSE
m. sparrissås & ris - Whaaat? Vaddå kasslerBAKELSE?

Tisdag
KÖTTBULLAR m. gräddsås & potatis
eller
FISKGRATÄNG m. örter & räkor - Veckans dilemma, det brukar alltid vara fick på tisdagar och det brukar alltid vara den översta rätten vi får, så frågan är är, blir det fisktisdag eller ej?

Onsdag
KORV STROGANOFF m. ris - Onsdagskäk, kom och ät!

Torsdag
SCHNITZEL m. bearnaisesås - Sånt vi gillar (Y)

Fredag
FISKBURGARE m. tillbehör - Yuuuummeeeee :D:D:D

/Smaklig måltid

En sovande blondin på axeln!

Usch ni kan inte ana vilken upplevelse jag hade på bussen på väg hem från stan nyss. Bussen hem var väldigt full vilket innebar att jag var tvungen att sätta mig bredvid någon... Vid detta svåra val valde jag att sätta mig brevid en typ 20 årig tjej, blondin, halvsnygg till medelful. Detta visade sig vara helt fel val, för efter typ 10 minuter börjar hon somna och vippa mer och mer mot mig.. jag försöker böja mig bort från henne men tillslut går det inte mer och hon, en 20 årig tjej, ligger på min axel och sover! haha Jag fick typ panik visste inte vad jag skulle göra för snart skulle jag gå av.. Jag messa gabbe och fråga om råd, han tycket jag skulle kyssa henne eller putta tillbaka.. jag valde att inte göra nått.. :P Sen när jag skulle gå av var jag ju tungen att putta upp henne lite för att hon inte skulle falla ihop totalt.. Hon verkar vakna till lite, men öppnar inte ögonen och verkar forsätta sova igen.. :P Asså verkligen en hemsk busstur som nu i efterhand var sjukt kul! xD

Eftermiddagen har för övrigt vart helmys! :) Härligt folk, Tacco Bufé, Julmust, Julskum, Memory, Paketinslagning, Paketrimmning och GabbeBoooii, som förövrigt har lagt in ett oerhört fint inlägg på Världens bästa blogg! www.sunshineboys.blogg.se, Läs den jääämt!

Nu blir det plugg (tv tittande). :/

/erik

Idomin

Plugg plugg plugg, det tar aldrig slut tycker jag. Nyss tog jag lite Idomsalva på läpparna (för att dom var torra inte för att vara fjortis). Och så läste jag på tuben...

"Idomin Salva är en mjuk och behaglig salva som lenar där hunden är irriterad. Idomin Salva passar lika bra till babyns röda stjärt och knäveck som till nariga läppar. Fettet i salvan skyddar mot uttorkning, bevarar hudens naturliga fuktighet och mjukar upp"

Mums tänkte jag då...



Tillbaka till plugget (Y)

/erik

Julmys

Gårdagskvällen med gänget var sjukt kul, det bästa var fejktårtan (En form inklädd i grädde och godis) till Jojjo! Hennes reaktion asså.. "Det är hårt" men ändå fortsatte hon att försöka skära! xD Sjuk kul kväll som sagt, jag var jätte trött när jag kom hem så jag sov typ till ett idag.. hehe skönt att sova ut faktikst men då han jag ju inte plugga idag heller... :/ Inte alls bra..

I eftermiddag och Ikväll har jag vart hos Josse och julmyst med henne, matilda och jojjo. Verkligen mysigt har det vart, julmusik lyssning, julgodisbak, pepparkaksbak, julgodisät, julfilms titt, pepparkaksdegsät, taccoät, aliasspel och helt enkelt en helmysig kväll! "Vad får vi allt ifrån? - Glööögeeen?"

Nu blir det att sova och ställa klockan hyffsat tidigt idag, imorgon måste jag upp och plugga för på eftermiddan ska jag in till stan och träffa gabbe. Vi ska äta taccobufé och ha kul med ett helt gäng folk! :)

Livet är underbart ibland.



/erik


Josse

Mohahaha. Erik har precis gått till bussen för att åka och möta mig vid ICA. Sålänge smider jag hemska planer här på Eriks blogg! (6)

Vad roligt det skulle vara att ...när erik sover:
  • rita en mustach på honom med spritpenna
  • göra en blodröd fläck på hans byxor som han tänk ha nästa dag i skolan (reaktion: "...men erik...har du ...mens?..."
  • färga hans hår med grön sprayfärg
  • spika fäst en bräda ungefär i huvudhöjd över sängen
  • byta väckarklockssinglanen till "fångad av en stortvind"
  • vattenfast mascara
...ja jag skulle kunna fortsätta i evigheter med min elakhet. Skadeglädje är den bästa glädjen!<3
Men nu måste jag nog bege mig bort till ICA, ..om jag inte ska låta erik så och frysa i 10 minuter kanske (6) mohahaha



hahaha, nej erik, du är bra :D

Fredagsmyyyys

Freeeeedaaaag, jag gillar det lika mycket som vanligt! :) Bara två veckor kvar till jullovet, det är helt galet, ofattbart!

Idag har jag haft svenskaredovisning som gick ganska bra iaf tror jag, förutom att jag faila totalt i typ första meningen jag sa... "Hedvig Charlotta Nordenflycht föddes en dimmig höstdag den 28:e november 1718 i Sveriges huvudstad, Sverige! (Totalgarv från klassen) ehhh, hehehe... (fejkgarv från mig) ...Stockholm mena jag såklart... ;)" åhh så himla pinsamt xD

Igår var jag inne på Tomtenatta med Matilda, Josse och Lukas. Det var trevligt, juligt, mysigt, varmt och trevligt igen. Dock vart det inget inköppt för min del, alldelles för mycket folk för att orka prova och så :P Sen var ju höjdpunkten såklart Charlotte Perreliiiii, min lilla favvo med stora...!

Ikväll ska jag till Matilda och bara chilla och idolmysa med lite vänner! :) Mys mys!

Hoppas ni får en lika härlig fredagkväll som jag.



(Älskar frosten och kylan som äntligen kommit nu, det blöta höstvädret som vart förut får man ju inga julkänslor av...(Bilder från förra vintern))

/erik


Feeezt

Först och främst måste jag bara få säga, Feeeeeezt! JAG HAR BLIVIT AV MED MITT SPELBEROENDE! Idag ropar jag till hela Svenska folket att jag slutat nörda Farmville, Happy Aquarium och alla andra skitspel! hehe så himla skönt att slippa för det var ju bara jobbiga tvångsbetteenden att behöva skörda och mata fiskar och allt, helt sjukt!

Dagen idag har varit slitsamm, två prov som gick halvklart till mulet! Sen efter skolan vart det att stanna och jobba med grupparbetet i svenskan om Hadvig Charlotta Nordenflycht som vi ska redovisa på fredag. (Hedvig Charlotta Nordenflycht är ett bra namn att prata om på en 5-7 minuters redovisning, om man säger det namnet emellanåt så fyller det ut tiden ganska bra faktiskt!)
Nu har jag bara pluggflyktat ända sen jag kom hem och det tänker jag fortsätta med, plugget får vänta... Inte bra att klumpa ihop allt i sista sekunden men vad gör man när man är helt slut?

Tillsist så kommer lite bilder från gamla goda tider:







Måste ses snart igen gamla vänner,
alla glada folk jag känner.
Ni är vackra jag är ful,
snart ska vi fira en underbar jul.
sommaren blev till höst och vinter,
när jag min potät skära ska jag slinter.
Vart tog glada lågstadietiden vägen?
Det är en gåta som ej går att plöchgen (Plöchgen = Lösa)
Nu är man stora pojken,
Precis som barbies favvo Ken!
Hoppas ni får en god natt,
dröm om att du vid regnbågens slut finner en skatt.

/erik

(A)

Kvällens Msnkonversation!

Josefine säger (22:06):

hur går det med pluggandet ?

erik PLUGGAR GÄRNET! säger (22:06):

DÅLIGT!

Josefine säger (22:06):

prov imorn?

två stycken?

eller hur var det?

shit stackare

förlåt jag ska inte störa mer nu då xD

erik PLUGGAR GÄRNET! säger (22:06):

MEN ASSSÅ KAN DU INTE FÖRSTÅ ATT JAG INTE VILL BLI STÖRD DÅ!

PUCKO!

erik PLUGGAR GÄRNET! säger (22:07):

ÅSNA!

MULA!

ÄGGULA!

Josefine säger (22:07):

FUCK YOU MOTHOR FUCKING DUCK!

LINGONSMULA



Förövrigt har dagen bestått av lite plugg och mest pluggflykt...

Tjo fadderitan

/erik


BÄSTA BRUDEN GOES SEVENTEEN /JN

Ja det är sant, johanna wadsten är inte längre en fjant.
och jag måste medje att det känns bra, oh ja!
Jag hoppas hon är lika glad som en sol för nu kan hon finally känna sig cool
Sjutton år på nacken, dags att ta fram fracken,
för snart ska vi bli askalas och dricka ur dina shotglas!
Du är bäst,
och på lördag ska du få rida på en häst.
Du gillar afrodans och johan glans,
du äter fel mat men ändå känner jag inget hat,
Soppor är tydligen grejen för den här tanneforstjejen.
Naturare är hon nu, därför måste hon plugga som ett jehu.
Du gillar skräck och snart ska du få gå på Winnerbäck.
Systrar har du många och alla är ni inte så långa.
Ibland vill du ha extra sås trots att du är allergisk mot laktos,
jag vet inte hur det går ihop sej men nu ska du fanimej,
ha en födelsedag som är svinbra!
♥♥♥♥♥♥♥

Puss och kram från JN!

Usch!

Förlåt, jag vet att jag är väldigt off på bloggen nu! Har alledelles för mycket si skolan för att hinna blogga... Då är det allvarligt helt sämst! Till och med veckans babe och allt kul utblir tyvärr den här veckan... Hoppas ni har överseende med detta och fortsätter läsa bloggen ändå!
Idag blir det fokus på spanska och natur, har två prov imorgon! Och juste, engelska inläminngen tills idag måste jag skriva klart med och rättskunskapsläxan ska göras! :(

Hoppas ni har det bättre än jag just nu! Livet suger ibland, fast inte så ofta, men idag!


.                   .
.         .       .         .
.          .  .          .
.         ..         .
.               .
.          .
.      .
.  .
.



/erik


RSS 2.0