Grattis JN <3

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är JN:s födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
Som sagt, det är verkligen ingen vanlig dag, JN fyller ju nästan stort, 17 år har flickan hunnit bli (Själv är man närmare 18 än 17årsdagen). haha Men det är sånt man int nämner nu, idag är vi glada för att Johanna har blivit hela 17 år, det ör fett mycket faktiskt, hon var ju bara 16 igår! 

Dagen till ära har det snöat hur mycket som helst ute, lite mysigt när man satt i skolan oh titta ut på snön, men inte alls mysigt när man var ute i det svinkalla vädret och blåsten! Kan inte förstå att det är vinter nu! :O Eller höst kanske det är fortfarande men ändå.. Är faktiskt lite avundsjuk på Johanna idag, jag mena tänk att sitta inne och mysa med lite tårta och presenter, det skulle inte sitta fel! Men men, det är bara att vänta till 18:e machhhhh och innan dess är det ju jul! :) 



Bara för att hedra JN på hennes födelsedag läggar jag in en oerhört fin bild på henne. Kan ju inte heller låta bli att lägga in "17 år - med Veronica Maggio", det låten känns så rätt för dig idag JN, "Hej jag heter Johanna och jag är 17 år, och välkommen till Linköping" det funkar att säga! Lyssna och njut! Hoppas du haft en toppen dag och får en fortsatt bra dag bästa JN! <3



/erik

Kommentarer
Postat av: Anonym

kunde inte sagt det bättre själv! ;)

2009-11-04 @ 20:00:15
URL: http://johannawadsten.blogg.se/
Postat av: JN

taaack :D

hihi vad snäll du är!

Men megabild? ogilla på den :P

bäztaste

2009-11-04 @ 21:58:59
Postat av: erik

haha klart man måste ha megabild, du fyller ju bara 17 en gång lixom xD Och då ska man fira!

2009-11-04 @ 22:32:34
URL: http://erikjosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0