Tiden rullar på, hej hå

Gosch va fort tiden går, ännu en helg är snart slut, idag har jag bara slappat hela dagen och ikväll blir det att se blåsningen och johan falk! :) Mys mys (Y) Imorgon blir det ingen skola för mig, eftersom jag bara har en lektion imorgon har jag och basse (min lärare och skolans rektor) kommit överens om att jag kan skita i den, det är sånt jag gillar! Så imorgon blir det att bara vara hemma och slappa plugga hela dagen, och jag måste verkligen plugga massor då för jag har skit mycket som jag samlat på mig nu. Sen ska jag plugga körkortsteori lite med för på eftermiddagen ska jag och Matilda in till Magnussons och ta en teorilektion, Yeey!

Nehe, kände bara att jag var tvungen att skriva nått, och nu har jag gjort det, så det så!

Veckans Mat

Studiedag idag, en alldelles för slapp studiedag, jag hade verkligen tänkt plugga idag men nu är klockan snart 3 och jag sitter fortfarande i sängen med datorn. Har bara legat och tittat på masser tvprogram på play tills nu! Inte alls bra känner jag, nu måste jag ta tag i plugget och göra lite nytta i alla fall för om 2 timmar åker jag till Matilda för att mysa lite där med mat och film och så med lite folk!

Måste ju lägga upp veckans mat med kom jag på...

Vecka 3, 2010

Måndag
KÖTTBULLAR m. stuvade makaroner - Muums var det. Lite trist bara att vi inte har några matkrigstraditioner på Infokomp, köttbullar och stuvademakaroner är som gjorda för matkrig :P

Tisdag
FISKGRATÄNG - Tacco i Ugn blir det för min del ;)

Onsdag

BRÄCKT FALUKORV m. stuvade grönsaker - Uuuää

Torsdag
BIFF À LA LINDSTRÖM - Mums
m. skysås & potatis
eller
ÄRTSOPPA & PANNKAKOR - Mums det med!
m. sylt & grädde

Fredag
HELSTEKT KOTLETTRAD
m. champinjonsås & potatis - Fredgasmat! :)


Måndag = Slappdag

Måndag idag igen då, helgerna går alldelles för fort. Igår vart det att lyssna på lite affrosång som vissa gillade mer än andra (humm matilda), och sen Snabba Cash! :) Kvällen var helkul och det var mys att gå på bio men filmen tycker jag var lite överskattad... Hade sjukt höga förväntningar på den kanske eftersom alla har sagt att den är skitbra och den har ju fått bra recentioner, men så himla bra var den faktiskt inte, visst den var bra men inte överdrivet bra! :P

Idag hade jag sovmorgon, sen affärsjuridik och lunch innan jag slutade för dagen och åkte hem och slappade (Y) Härlig dag måste jag säga, fast ändå ganska ovärd! :P Affärsjuridiken = nytt ämne = ny lärare, lite kul med nått nytt faktiskt och jag gillade faktiskt lärarn, (mama har byts ut mot mamo), han var väldigt hård och sträng men hade ändå glimten i ögat på nått sätt... xD Det kommer inte bli nån dans på rosor i den här kursen men det ska bli kul (Y) Skysst början på kursen iaf, 6 lektioner ledigt vilket innebär att jag har sovmorgn till 11.50 tre måndagar framöver och till 9.40 tre torsdagar!

Förra veckans roligaste måste skrivas med:
När man kommer till skolan och öppnar skåpet på torsdagsmorgonen (tror jag det var) får man se en lapp där det står "Felicia och Erik. Jag älskar er! Erat vackra utseende gör så at jag smälter. Ni har fin ordning i skåpet och en cool kod. Haha gott med cola :) Klart man blir förvånad och så öppnar jag andra skåpet, det skåpet där felicia och jag har våra väskor, och vad står det där? Joo en Cola! xD jag skratta så jag höll på att dö.. Sen började Felicias och min brottundersökning och vi frågade runt bland de misstänkta kodknäckarna :P Tillslut kom vi fram till att det var lilla jönsonligan (Gabbe, Fredde och Pekka) xD haha men nu har ni en ny nöt att knäcka, en ny kod, en ny utmaning, lycka till (a)

/erik

Veckans Babe

Har vart lite off här igen, illa illa, eller det kanske snarare är bra eftersom det visar att jag har andra bättre saker för mig än att sitta vid datorn. Plugget är igång för fullt redan, igen slapp start här inte som jag hade hoppats på.. Sen har jag träffat kompisarna en hel del i veckan med, helkul! :)

Idag på förmiddagen har jag vart ute på vinterpromenad med mammi och pappi och snart blir det mat, lax och klyftpotatis, mums! I eftermiddag och kväll få jag se om det blir att vara hemma och slappa eller om det blir att träffa lite folk, framtiden lär utvisa detta (A)
Men imorgon kväll blir det andra bullar, då blir det att se Snabba Cash med Gabbe, Matilda, Linnea och Astrid! Så himla mys och kul ska det bli, det var hur länge sän som helst jag var på bio känns det som. :P

Tänkte också nominera Veckans Babe här på bloggen när jag ändå har tid att skriva lite, måste ju komma igång med dom gamla godbitarna som alla gillar xD

Nomineringen lyder: till en underbar människa, till en person som bryr sig i alla lägen, till en människa som är otroligt rolig, som alltid är lika glad, som alltid är lika sexiii, som alltid har den rätta stilen, som alltid har den rätta attityden och som alltid är alla lärares lilla favvobarn! Denna människa har satt Vikingstad på kartan, har vunnit vm guld i höjdhopp 1820, har födds av en mamma som har födds av en mamma. Denna människa är helt enkelt en stor hjälte för hela Sverige och borde hyllas i tusentals år framöver, denna människa är enastående.
Veckans babe är... (trummvirrvel) GABBEBOIIII, Gabriel Holmis, Gabbe, Rumpnissen, Kungen, kärt barn har många namn ;)

Till sist en bild på Gabbebabe i sitt rätta jag (Y)

/erik

Sääämst dag!

Värdelös dag!

- Skittrista lektioner

- IG+ på matteprovet, ett halv poäng från g, kul! (Y)

- Felicias och mitt samboskåp gick sönder

- Har sett nya schemat, ska vä inte klaga men jag slutar sent på fredagar, Sämst!

- Har pluggat hela eftermiddagen

Inte min dag idag helt enkelt!


Kan lägga upp ett par bilder från dagen i skolan, dock visar dom inget av min deppdag, snarare tvärtom :P


Sexiii jag vet (A)


Nu är det Paradise Hotel som gäller ;)

/erik


Veckans Mat

Vecka 2, 2010

Måndag
POTATISBULLAR m. bacon - Kan funka..

Tisdag
SPRÖDBAKAD FISK m- örtsås & potatis - Fiiisktiiiisdag, Yeeey!

Onsdag
KALOPS m. rödbetor & potatis - Nee va?

Torsdag
PANNBIFF m. lök & gräddsås - MumsiiMamma!

Fredag
FLYGANDE JAKOB m. ris - Tjoohoooo!

Om dagens rätt inte passar finns självklart pastan ;) Smaklig måltid på Lagerbladet! (Y)

/erik


En fin helg

Helgen är sluuut, usch va fort helgerna går och nu har man en hel jobbig skolvecka framför sig, jag som redan är sjukt trött på skolan efter två dagar... Dock lite kul att träffa folket igen men det jobbiga med skolan överväger nog ändå..

Helgen har vart ganska fin ändå faktiskt, gårkvällen hos @ Hellholms Place var riktigt kul, åka plastpåse, snöbollsruggby, grillade bananer med choklad, lite spel och sjukt härliga vänner. Kan det bli bättre? Nee tror inte det faktiskt, ni är bäst helt enkelt, har alltid lika kul när jag ör med er och saknar er alltid lika mycket när jag inte är med er!

Idag har jag mest suttit hemma och latat, det var tänkt att jag skulle plugga lite idag åtminstonne men nej nej, det är ju mysigare att slappa och inte göra någonting.. Hmm, plugget tar ett tag att komma in i igen! Jag har i alla fall finslipat min ansökan till ledarskapsutbildningen Wallenberg Academy och skickat in den idag, lite duktigt va mig där tycker jag, hehe. Hoppas man bli antagen asså, vore så sjukt kul att åka till Stockholm en vecka, bo på hotell, träfa nytt folk, slippa vanliga skolan och lära sig nått bra för en gång skull kanske. Det är bara att vänta till början av Februari då man får reda på vilka som får åka.. ;)

Idag har jag också bestämmt mig för att ta tag i körkortsteorin också, det är ju faktiskt bara drygt två månader kavr tills jag fyller 18, Yeeey! :D Körningen går bra, jag kör typ överallt när vi ska någonstans nu men teoriboken har jag inte ens öppnat än, men nu ska det verkligen bli ändring på det, den ska börja läsas och nästa måndag har Matilda och jag bestämmt oss för att börja gå på Magnusons teorilektioner med! Party party!

Min helg avslutades med att se Johan Falk filmen på 4an, den var riktigt bra faktiskt, kan rekomenderas om du missa den! ;)

Nu ska jag sluta ordbajsa här, ändå bara jobbigt för er att läsa juu! ;)

Goooonatt! :D

/erik

Fredagsmyyyys!

Skolan idag gick snabbt, sen efter det vart det en sväng på stan, träffade lite allt möjligt trevligt folk! Nog om det!

  • Ikväll blir det bara chill framför tvn och slappa gärnet.
  •  
  • Imorgonkväll blir det myskväll med lite kompisar på något random ställe.
  •  
  • Om två månder fyller Gabbe 18 och om två månader och 10 dagar fyller jag 18. Det ska vi fira tsm har vi kommit fram till, Pepp till tusen på det redan! ;)
  •  
  • I sommar blir det Frizon, pepp pepp pepp.
  •  
  • Btw så saknar jag åre hur mycket som helst, folket, skidåkningen, myset, stämningen allt, veckan i Åre var bara bäst! Det vara Åre(ts) Händelse, Ragadisch! Erik får till det igen (Y)




 





(Var bara tvungen att lägga upp lite av Matilda & Linneas Åre bilder)


Ha en trevlig kväll kära läsare, Krams

/erik


Ny termin, nya möjligheter

Första skoldagen är avklarad, det känns så himla hemskt att börja i skolan igen. Jag är så grymt opepp på skolan just nu, jag är så himla skoltrött och det nu innan skolan ens dragit igång igen.. Det känns inte direkt bra, men men.. Livet går vidare, idag fick jag reda på att jag får mvg i slutbetyg i rättskunskapen med i alla fall, det är sånt som gör att man orkar fortsätta plugga! :)

Efter skolan idag träffade jag Issa och Hanna, vi gick på stan lite och myste på Café Georges. Helmysigt att träffa er igen, att prata om gamla tider, nya tider och bara flumma lite! :) Måste ses oftare tycker jag!


Början på våra nyttiga liv? Kladdkaka och varm choklad<3


(Hej fjortis erik, finare bilder på mig från dagen kommer nog issa lägga upp på face sän.. ;)

Dagens kommentar var lugnt när hanna och jag var på scorett och det kom in tre fjortisturktjejer, och den ena bara "åhhh vilka fiiiina skor fast jag gillar inte den här grejen här back på klacken" (tänk största fjortis rösten). Hela klacken var som en stor vollang eller vad man ska säga men henns kompis kommentar var "Duu kan klippa bort den" (tänk entonig turkröst) hahaha okej, det låter inte så kul men det var väldigt kul när man hörde det, Hanna kommer fatta det roliga i alla fall ;)

/erik

Underbart är kort men kan bli längre

Nu är jag hemma ifrån åre sän i söndagskväll,
jag vill inte vara hemma!
Åre var helt sjukt underbart fantastiskt,
jag vill bara tillbaka dit nuuu!
Men men, nu är det nya dagar, nya möjligheter,
och imorgon börjar skolan, Jipppiiee som jag längtat... SUCK!

Idag tror jag det blir en helt onödig slappardag, nån som vill hitta på nått?
Annars får jag väll sitta här hemma och tänka tillbaka på åre och se in i framtiden...

Erkii filosoferar:

"Du har det, har jag det?"

/erik


RSS 2.0