Ta fram tigern i dig.

Jag har ju lovat att lägga upp bilder på min overall när jag hade pimpat den och sytt på märken och så, det var ett tag sen jag gjorde det nu men har inte blivit att jag lagt upp det här så tänkte passa på nu! ;) Igår var första gången jag fick använda den med, då var det MU(mediautskottet)-overallis med mat, fest och spex! Kvällen till ära var det djurtema och alla i kansliet, som är det utskottet jag är med i var utklädda till kattdjur.En helg i Linköping.

I helgen var jag hemma i Linköping och bara tog det lugnt, var på julmarknad på Ekenäs slott, va på auktion och fikade hos farfar, såg på Irene Huss med päronen, bakade cupecakes hos josse och skämde bort min pappa på farsdag. På måndagen passade jag också på att tjäna lite extrapengar som är välbehövliga inför julen, då blev det snickarbyxorna på och agera snickare med pappa och Linus hela dagen!

Helgens höjdpunkt måste ändå varit trerrättersmiddagen jag gjorde till min kära far, här har ni menyn.


Förrätt: Avokadosallad med knaperstekt baccon, körsbärstomater och pinjenötter på en bädd av babyspenat och ruccola toppad med en örtvinegrette.


Huvudrätt: Krämig jordärtskockssoppa med lätt brynta champinjoner, till detts serverades tomat och basilika focaccia direkt från ugnen.


Efterrätt: Cheesecake med en mild smak av citrus toppad med passionsfrukt.

En månad kvar.

Tiden rullar på, mycket saker händer men samtidigt inte jättemycket som är värt att skriva om, nu är man inne i universitetsmönstret och tiden rullar på i en väldig fart! Snart är det jul och om exakt en månad kommer äntligen min linn hem igen!! <3Sen sist jag skrev så har jag hunnit skriva min första tenta, jag gick redan efter en och en halv timme trots att man fick sitta fem, jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag hoppas det gick bra iaf, lyckans som spred sig inom mig när jag fick balansbudgeten att stämma direkt var obeskrivlig och resten skrev jag bara i mitt glädjerus haha (har typ aldrig fått en balansbudget att stämma innan tentan).

Efter tentan blev det utgång på Sivans för att fira att den var gjord och med mig var ju gärngänget så det kunde inte bli annat än jättekul!! I helgen som var var jag hemma i Linköping och tog det väldigt lugnt och nu är jag tillbaka i Växjö igen för att köra fullt ös med mina två föreläsningar i veckan haha, det är lite för lugnt men samtidigt fattar jag typ nada av den nya kursen som är nationalakonomi så jag borde väl plugga mera själv än jag gör. Men tentan är i Januari så det känns lite avlägset att plugga gärnet, det är ganska chill att bara ta det lugnt!

Bara ta det lugnt ska jag göra heela kvällen nu, nu är det helg för min del och ända sen jag kom hem från skolan har jag varit sjukt duktig och städat hela köket i korridoren trots att det inte var min städvecka. Men jag stod inte ut där längre, det stankt och var smutsigare än en svinstiva, och stanken som uppkom när jag tömde soporna var det värsta jag någonsin känt, höll på att spy, men nu är det renare än jag någonsin har sett det iallafall!

RSS 2.0