Josse här!

Haha, trevligt det här. Eriks blogg består till hälften av honom själv, till hälften av massa annat folk. Därför Tänkte jag fylla ut den här andra hälften ännu lite till (då jag ju faktiskt råkar kunna eriks lösenord! Mohaha! :D)

Vad ska vi skriva då? Vore ju faktiskt lite kul med typ "Allting som är så typiskt Erik", dvs. Hur Erik svarar i telefon (tro mig, du kan aldrig gissa ..eller jo det kan du nog), Vad som enligt Erik är "humor på hög nivå", Vad Erik gör en vanlig vardagkväll ..och ja ni vet allt sånt.
Men sen funderade jag på det där lite mer, och kom fram till att det faktiskt inte skulle bli så himla roligt. Det är ju ännu bättre att visa en liten bit utav Erik på BILD!!


Tänkte kalla detta mästerverk för: Sommaren med Erik



Största skräcken: PARISERHJULET!


The face of success!



Nu säger jag tack för mig. Ni hittar mig på http://jossejosefine.webblogg.se .

/ Josefine ♥


JNs FREEEEEDAGSBLOGG!

Kunde man ju tänka sig, men det hanns inte med igår. Så det får bli en lite lördagsblogg istället.
Jag tror alltid att mina lov ska bli slappa men jag lyckas aldrig få till det så i slutändan och allt blir skitstressigt ist och likadant är det här lovet. Men men, jobb är ju alltid bra kanske.
Nu ska jag träffa Malin på stan och luncha fett och sen blir det workie, workie!
Jag hoppas att Julle-bulle inte glömmer blogga sen. Yeah!

Stressigt men sjukt värt!

Som sagt jag har väldigt mycket att göra, det är inget slappa lov det här inte! ;) Men det är sånt jag gillar, helgen ska bli så sjukt underbar, allt folk, stämningen och allt, bäst ska det bli! smaka<3 

Som sagt upptagen var det, nu måste jag kila till bussen.

Imorgon är det JN:s fredagsblogg
På lördag gästbloggar Josse?
Och på söndag gästbloggar Aurooora?

/erik

JN skriver, wohoooo

I dag har jag träffat Erik, han sprang runt lite på stan sa han. Det var ju trevligt tänkte JW och jag. Sen var han tvungen att springa vidare, busy kille det där.
JW och jag sprang oxå runt, "den som söker skall finna" tänkte vi men inte idag tydligen. BikBok blev räddningen och JWs outfit blir killer! Ja lovar, hihi
Men nu ska jag käka köttfärssås och tonight's gonna be a good good night!
Seeee yaaa

Nattlaserdom nästa! Pepp? Ja!

Tjosan i trosan :D gaaahhhhh vad ska man säga?
Jaha, det där var Matildas försök till att gästblogga!

Nu får väl jag skriva lite istället då! Nu sitter jag hos matilda och väntar på att klockan ska gå. Har vart här hela dagen och planerat inför smaka med lite annat härligt folk, vart trevlig och umgåtts med matildas mormor och morfar och bara flummat lite! Det har vart jätte mys.
Nu ska det snart bli lite middag här och sen ska vi in till stan på nattlaserdom, det ska bli helkul kan jag lova :D 

Igår var jag hos josse hela dagen och på kvällen hade vi Halloweenmys med massor folk! Det var skitkul, vi gjorde spökmat, titta på skräckfilm och bara hade allmännt mysigt! Matilda, jag och Josse hade fixat typ hela dagen, gjort hängande lik, mörkerlagt och begravt dockor överallt xD Riktigt läskigt, men mest mysigt blev det! :P Självklart var det lampförbud i hela huset och istället hade vi värmeljus överallt!

Nehe, nu väntar middagen, vi synes och höres! :)

/erik

Jag ser framåt!

Lördag kväll, ingen kul händer ikväll. Höjdpunkten får väl bli baguetterna som mamma håller på att fixa nere i köket!

Nu ser jag fram emot morgondagen, ska ha hallowen mys med ett gäng härligt folk! :D Plats och tid är ännu inte bestämmt men det lär märkas, mysigt och läskigt ska det bli och det är sånt vi gillar! (Y) Jag, josse och matilda ska träffas hela dagen imorgon och bara umgås och planerna kvällen! :)


loooooooooov!

Yeeeeii, nu är det loooooov! :D
Skoldagen idag gick fort hade prisutdelning för friidrottsdagen vi hade för några veckor sen, såklart fick jag med mig en guld (plast) medalj hem. Jag ägde ju alla på min första sträcka på staffetten! Förövrigt var Andreas skolans friidrottskung och Maria drottnigen. Maria fick typ 5 medaljer (4 guld och ett silver, silvret fick hon i det jag fick guld i... haha), det var nästan pinsamt ju, det skramla rejält kan jag säga!

Sen fick vi dom efterlängtade skolkatalogerna med, har suttit och tittat i dom lite nu och innsett hur konstiga alla folk ser ut, haha inte så värst många som bli bra i katalaogen.. Men det finns ju vissa! :)

Ikväll firar vi in lovet med Pizza och Idol. Är lite trött på idol nu men det blir väl att man kollar på't ändå, jag är nöjd bara inte grabben som är lika söt som jag enligt felicias mormor (erik) eller tove åker ut!

Nu ska jag sköra lite, puss.

/erik

JNs FREEEEEDAGSBLOGG!

PARTEEY!!
Jag tror alla är lika glada som jag just nu, höstlov och hela 9 dagar till skolmåndag igen, jay!
Kära Leksand sitter på ett tåg upp till just Leksand just nu, och vi får hoppas att hon har det bra, men vi kommer sakna henne här hemma.
Idag var det ingen vanlig dag i skolan. Svante hade överträffat sig själv med prisutdelning från friluftsdagen. Till och med en formel för att räkna ut poängen hade dem fixat, haha.
Min kära klass kom två i klasskampen och jag tycker vi var jäkligt bra!
Naturnördarna vann men det är bara för dom blir så glada när dom slipper sitta och räkna matte och fysik en dag, dom går helt nuts och bara kör järnet!
Men nu måste jag sticka för lajte jobbelijobb!
I know you love me/ JN

LEKSAND GÄSTBLOGGAR

Heeeeeeeej

Imorgon tar jag och vovven min tåget till Leksand så nu är det packning som gäller och ipoden är på laddning, fulladdad med Millencolin är den!

Jag har alltid otur när jag åker tåg, jag brukar nästan jämt fastna i dörrarna mellan vagnarna tillexempel! Och så brukar jag alltid bli tvungen att sitta bredvid folk som antingen har tix, är smällfeta och tar upp hela sätet eller luktar bläää.
Sist hamnade jag vid sittplats med bord och mittemot mig satt en 60-årig gubbe och tåflörtade med mig och log med sina gula snea tänder.. Hans fru satt bredvid och märkte inte vad hennes man höll på med eftersom hon var satt med näsan i sin Allers-tidning.

Hinner inte blogga mer, ni får kolla på den här istället:




// LEKSAND





suck. pust. lycka.

Usch vilken hemsk dag. Matteprovet imorse gick skit, jag hann bara göra 6 av 9 uppgifter och dom jag hann göra stressa jag som en tok på! Blir förvånad om jag får G på det här provet.. Inte direkt nått roligt slut på veckan innan lovet, men men.

Igår var jag i skolan i 12 timmar, härligt. Stannade kvar i skolan och plugga lite och sen var det öppet hus för alla nya som ska börja i höst på kvällen. Det var jättekul att vara med och prata om skolan och visa dom runt och så faktiskt, det är helt sjukt vad reklaminriktad man bli bara.
Gjorde bort mig ganska rejält med, sa att vi på infokomp var som en familj och lärarna var våra föräldrar, men men, jag hoppas ingen tog det så seriöst för det mena jag inte! Man måste ju får göra bort sig lite, haha. Lätt att jag ska vara med på dom 4 öppethusen som är kvar. Fett värt ju, det är väldigt kul faktiskt och dessutom tjänar jag typ 600 spänn. Igår tjäna jag en pizza med, alla lärare och elever som var med på öppet hus gick och åt pizza innan det var dax, rektorn pröjsa, det är sånt man gillar! 

När jag kom hem igår var jag väldigt trött, gick och satte mig i sängen för att plugga matte, imorse vakna jag med kläderna på och matteboken på samma sida som jag börja på! Bra jobbat erik! (Y)

Dagens kluring:
Hur säger man att ett lejon är rädd?
En rädd lejon? 
Ett rädd lejon?
Ett rätt lejon?
Det går ju inte att säga! :O

Dagen YouTube klipp: Så himla klockrent xD



/erik

SSS

Nu har jag varit duktig, har hjälpt mamma att rensa i klädkammaren, eller börja rensa i klädkammaren, det lär behövas ett par dagar till innan allt där inne är rensat och efter det finns det ju ett antal förråd till!
Det var faktiskt ganska kul, man hitta så himla mycket roliga kläder asså, helt sjukt, har bland annat testat pappas bröllopskostym, den satt som en smäck! Sen hittade vi massor gamla och ibland coola men ofast svinfula 70-, 80- och 90-tals kläder.

Lite bildbevis:
 
Maaaaassor skor, dock är dom        Rööööörigt? Jaa!
inte sorterade än! 

 
Detta är tydligen en grej att lägga   SSS - Sortera, Slänga, Spara! 
huvudet på när man solar! xD


Som sagt, väldigt snygga kläder och grejer hittar man (Y)

Nu ska jag dricka chaite och läsa midvinterblod! mys.

/erik

13.39 guri

Hemsk dag i skolan idag, bara tråkiga lektioner, redovisningen på svenskan gick väl inte så värst heller men, men. Lunchen var i alla fall minst sagt roande kan jag säga. Tänker inte nämna några detaljer eftersom det kan vara kränkande och orsaka stor utsatthet, om jag ger alla dataljer kan jag mista min fredagsbloggare känns det som. Fast nå detalj måste ni ju få nu när jag ändå har babblat så mycket om det.
Kan säga såhär: Dagens sms inkom klockan 13.39 från Aurora och hon skrev såhär om Lunchen som varit: "Synen när mjölkblandningen rinner ur johannas mun försvinner ínte ur huvudet hahahaha"
mer säger jag inte.

Förövrigt kan jag meddela Ellen Maria GURI att jag inte heter Dick i mellannamn även om det skulle vart schnyyygt ^^

Imorgon är det en ny härlig dag, då blir det att plugga matte eftersom jag har prov på torsdag och jag inte orkar plugga nu även om jag borde det, fattar ingenting känns det som! Sen imorgon är det öppet hus på InfoKomp och vem om inte jag ska vara där och säga hur bra skolan är? haha, Jag blev tillfrågad om jag ville och det är klart man stöttar sin kära skola, man får ju betalt dessutom, 60:-/timme, värt!

"Ingen vanlig tjej som måste lägga sig klockan 9"

Härligt härligt, nästa vecka är det höstlov, men nu är det den hör veckan och då blir det plugg! Nu sitter jag och gör en otroligt snygg helvetestratt, ska ha svenskaredovisning med frida om helvetestratten immorn! Det blir spännade, inget lärorikt och absolut inte intressant.

Idag när jag kom till skolan fick jag panik, facebook funkade inte på någon av skolans datorer! Jag blev sur och tänke "nu kommer hela skolans farmar förstöras"! Jag gick och fråga lärarna om dom har blockat facebook så att det inte ska gå att sitt apå facebook på lektionerna som alla gör :P
Jag sa lite småargt men på skämt, "Har ni förstört datorerna?" Då blev Maria K rosenrasande och sa surt "tror du att vi har förstört datorerna?" och blängde med en väldigt otrevlig min. Då gick jag därifrån, det var ju läskigt, jamena börja fatta lite humor människa! :P Jag och Linn (hehe, kanske inte vi men) kom på att man kunde hacka sig in på facebok ändå i alla fall, eller hacka och hacka, hur man kunde kringgå blockeringen av startsidan. Då blev jag glad och tänkte, Pjuuu, nu överlever alla infokomps farmar ett tag till. (Förresten vet jag inte om skolan har blockat facebook elle rom det bara var nått strul idag.)

Medan jag pluggar vidare kan ju ni roa er med att lyssna på en oerhört bra låt, JN:s favvolåt måste det va eftersm hon går och sjunger den HELA dagarna. Dock måste jag säga att JN:s verision av låten är bättre än orginalet nu när jag har facit i hand och har hört orginalet!
Här kommer tjejen som inte är en vanlig tjej som måste lägga sig klockan 9, Rapparen Sophia, speciellt för er!



/erik

Veckans mat!

Nu kommer vecka 43:s matsedel för lagerbladet upp här på bloggen! Detta trots att stoffe (religionläraren) har sagt till mig att jag borde plugga Religion istället för att blogga om mat! Jag har ju prov idag som jag inte känner mig så taggad för..
Aja, nog tjatat här är veckans mat!

Måndag
KORV STROGANOFF m. ris - Det kan väl bli en hitt eller vad tycker ni?

Tisdag
SPRÖDBAKAD SKÄDDA
m. räkor, dill & romsås - Fisk som vanligt på tisdagar, men ofta är den ju faktiskt god, eller ibland iaf!

Onsdag
SKINKSTEK
m. gräddäppelsås & potatis - Inte min favvo kanske, finns säkert nått barn i afrika som tycker om!

Torsdag
PANNBIFF m. lök
eller
ÄRTSOPPA & PANNKAKOR - Detta blir dagens överraskning, vad hoppas du på?

Fredag
FLÄSKNOISETTE
m. pepparsås & potatisgratäng - fredagsmat, fredagsmys.

Smaklig Måltid (Y)


Söndag

Idag har jag hjälp mamma och pappa och städa och rensa bort massor skit från föråden också så! haha Lite kul faktiskt, man hittar så mycket roliga saker, bland annat hitta jag en Höstdikt som jag har skrivit nån gång när jag var liten. Tänkte att ni kunde få roa er med att läsa den.

Höst
Alla löv är gula och röda och blommorna är döda.
Hoppa i lövhögar är kul och snart så är det jul.
På hösten måste jag ha halsduk, så att jag inte ska bli sjuk.
Fåglarna flyttar till fina stränder, i varma varma länder.
Alla löv är gula och röda och blommorna är döda.

Hahaha, gud vilken tallang jag har för att skriva dikter känner jag, redan när jag var så liten skrev jag så otroligt vackert, jag kanske ska bli poet? Var inte diktien otroligt rörande och fin?





Tänke att ni kunde roa er med två sjukt roligt parodiklipp på svenska hollywoodfruar medans jag ska forsätta plugga religion, har prov immorn (Y)

Sen blir det nog Wallander, söndagsslapp.

/erik


Underbara lördag.

Vaknade nyss med sjuk träningsverk överallt, crossfitt:en sög ut krafterna ur en igår kan jag säga! Har precis ätit frukost, det blev äppelpaj och vanlijglass, det är sånt vi gillar!

Idag blir det att plugga lite (kanske), sen har jag hört talas om att mamma ska göra köttbullar till mat (lunch och middag fins inte i mitt hem, det heter mat!) Och mammas köttbullar är nog det godastw man kan äta! Sen i eftermiddag blir det en sväng till mormor och ikväll blir det SOXWAR för hela slanten! Tjoohooo (Y)

Igår fick jag skjuts hem av JN, det var väldigt läskigt att åka med henne, jag mena skulle du våga åka med en sextonåring? Jag våga tillslut i alla fall! (Y) Hon var ganska bra faktiskt, fast hon körde ju bara en lossasbil, automatskit, fusk, sånt gillar vi inte!

Vill sluta med att tacka Lexand för det fina och lite småporriga inlägget igår och för att tacka lägger jag in veckans lexand! 

Veckans Leksand:
Leksand: Kolla mina rivmärken på handleden.
JN och Jag: Vaa, har du skärt dig?
Leksand: Nej nej det har jag absolut inte, kolla här jag har likadant på andra handleden!

Ha en superbra lördag, för det ska jag ha! (Josse och matilda, lycka till med fysiken. Josses mormor, lycka till med josse och matilda!)

/erik
 

hello sunshine

Leksand här!

Gästbloggar för gästbloggaren JN. Går det? Ja är man från leksand går allt.
JN är tydligen ute på Club Sensation och festar medans jag är hemma och är barnvakt åt min lillasyster - P to the A to the R to the T to the Y.

Dagens tips:


vill du bli av med en kille, gör som oss i Leksand:

-Sno hans mobil och byt alla tjejkontaktsnamn till Slampa, glöm inte mormor.
-När han säger "jag älskar dig", svara allvarligt "jag med"
-Tappa bort hans hund, syskonbarn funkar också.
-stöt på hans kompisar
-gå på toa med öppen dörr, även när ni har gäster.

sparade den bästa till sist: Fråga om den är inne än.

nej, nu är det Idol som gäller.

Puss på er ♥

Bjuder på en småporrig bild á la Aurora-style.



// LEEEKSAND



Idag och imorgon och hela mitt liv

Idag är vi glada! (Y)

Efter skolan idag träffa jag mamma för att gå på stan lite! Köpte en nya jacka och ett par skor så idag är vi glada! toppen glada.
Nu ska herr erik plugga lite engelska och sen blir det att slappa framför tvn!

Imorgon är det fredagsmyyyyyys och JN gästbloggar! Igår var det en skoldag som alla andra, eller lite anorlunda var den, för efter skolan skrattade jag som aldrig förr, och det åt en annars väldigt grå person, nämligen matteAnders.
Såhär var det, när jag och Felicia satt och plugga religion kom såklart Anders och titta på oss (titta på felicia), han börja prata om ditt och datt och försökte vara allänt trevlig mot oss (mot felicia). Anders älskar Felicia, hon är hans lilla gullebarn! Men iallafall, vi blev inte av med honom och när vi pluggade svarade han på frågorna (vaddå försöka verka bra inför felicia?), dom flesta kunde han faktisk så en liten eloge (stavning?) till honom. :P
Men sen gick hans brillgerande religionskunskaper över i gamla historier från hans skoltid.
Han tyckte vi klagade så alldelles för mycket på skolan, han tyckte att vi hade det slappt, när han gick i skolan brukade han plugga hela nätterna istället för att sova. Sen när det väl var dax för att skirva provet så var han så trött att han vid ett flertal tillfällen hade somnat i provet, men bara oftasta bare en kortis som pigga upp honom lite.
Dock hade han somnat på uppgift 1c på ett prov, sen när han vaknade började han med uppgift 2. När han fick tillbaka provet visde sig att han fick ett poäng från mvg, och vad berodde det på? Joo att han somnade och glömde göra uppgift 1d! haha det låter inte så kul men det var det, det var helt sjutk, felicia och jag höll på att dö! det som gjorde det hela så hysterisk kul var att felicia och jag var trötta, anders berättade med så stor inlevelse och det vart helt enkelt sjukt kul. Själv var han helt övertygad om att det var en jättebra studieteknik men felicia och jag höll inte riktigt med! :P Vi får väl se om vi provar den taktiken nån gång ;)

/erik


gott&blandat

Ganska okej dag idag, började i och för sig med ett jobbigt rättskunskapsprov som jag inte vet hur det gick på, men förövrigt en bra dag!
Efter skolan stannade jag kavr och plugga lite religion med felicia, duktiga som vi är och efter det gick jag upp till stan för att träffa matilda och josse en snabbis. Det blev att titta på mössor och äta lite donken mat, mys mys.

Dagens komentar:
Josse säger att det är en jätte bra merit att ha jobbat på mcDonalds eftersom det visar att man klarar av extrem stress och Donken är det arbetet som är abslout stressigast.
Matilda och jag nickar och håller med och en minut senare säger matilda helt alvarligt, Burger King är också en bra merit.

Bilder från eftermiddagen:






Linköping, med betoning på ÖÖÖ, det är stället i våra hjätan, med betong på ÄÄ!

 När jag laddade in foton (JN, kolla, ett T) från mobilen hitta jag även lite gamla kort! (Y)


Bild från bullbakardagen!


Bild från förra veckan, två söta gubbar i stan, lägg märke till rullatorn till vänster, det är en sån där gubbe jag ska bli! (Y)


Lycka på lagerbaldet! (Kom ihåg att veckans meny alltid kommer finnas här på bloggen)


Till sist, Lagerbladets otroligt fina blommor! (Y)

Trevlig Kväll & Natt

/erik

Vi hjärta mat!

Vi recenserar veckans mat!


Måndag

SPAGETTI m. köttfärssås     - Ganska gott men för tjocka spaghetti!

Tisdag
KYCKLINGGRYTA m. ris    - Den gillade vi, men det för lite kyckling och för mycket svamp och så var det svampigt ris, men annars en fin maträtt!

Onsdag
PYTT I PANNA m. ägg & rödbetor - Återstår att se, men enligt rykten Auroras favvo?

Torsdag
TRATTKANTARELLSOPPA & ÄPPELPAJ m. vaniljsås
eller?
RAGGMUNK m. fläsk & lingon    - Jag hoppas på pajen, johanna hoppas på vaniljsåsen!

Fredag
FISKGRATÄNG m. broccoli & ost  - P A R T Y med fiskgratäng på en fredag! Hur tänkte dom då?

Från och med nu en veckans mat, varje vecka i bloggen
Lookin' forward to! JAAAY

Rätt svar: Jag vet inte!

Skit, nu har jag panik! Rättskunskapsprov imorgon och jag har typ inte börjat plugga! Jag hade värsta motivationen att plugga innan jag börja plugga men jag hade ont i huvet så jag lade mig för att vila typ en kvart eller nått när jag kom hem! Det visade sig vara farligt, jag somnade och vakna för typ två timmar sän! :O Nu har jag bara hunnit läsa igenom anteckningarna till provet en gång... :/

Har hört att klassfotona har kommit hem till vissa nu med, nervöst det med, ska man bli lika ful som vanligt på klassfottot är den stora frågan? Trolige, ja! Som vanligt får jag klassfottot senare än alla andra, fråga mig inte varför men det kanske är för att jag bor på landet och brevbäraren är seg.

Fick tillbaka spanskaproven idag med, fick iaf starkt vg så det. Spanska läraren var störd bara, hon hade rättat cp!  
På en fråga hade hon skrivit
Adonde ........?
........ en Malaga.
Där skulle vi fylla i luckorna, första luckan skulle vi skriva "vas" och i andra luckan skulle vi skriva "Voy" och komma på att hon hade skrivt fel och bytt ut "en" mot "a"! Alla hade skrivit "Vivo en Malaga", det är ju en korrekt mening men eftersom det skulle stått "a" istället för "en" fick alla fel! Smart, det ska jag tänka på till nästa gång jag har spanskaprov, det gäller att räkna med att hon har skrivit fel!

En annan fråga på provet var ett vykort som någon hade skrivit och så fanns det frågor till som vi skulle svara på! En fråga var om hon i texten tyckte om maten. I brevet hade hon skrivit om maten i början av texten när hon befann sig på ställe A men eftersom frågan om hon tyckte om maten var i slutet av frågeraden och frågorna stod i samma ordning som informationen i texten fanns skulle vi svara på om hon tyckte om maten på ställe B! Logisk va? NEJ! haha Eftersom det inte stod något om maten på ställe B så var svaret på frågan, "jag vet inte".

Kan avsluta med två citat från spanskaläraren:
"Vad det än monde va" - Vad betyder det där, är det svenska?
"Det finns många möjligheter men inga rätta svar" - Lärarens komentar till provfrågan om maten.

Förlåt för allt spanskatjat xD men var tvungen!

He det bäst /erik



12:e oktober

Skola skola skola, det ända man gör nu för tiden är att vara i skolan eller plugga! Usch. Det är bara 9 skoldagar kvar till höstlovet och 41 skoldagar kvar till jullovet iallafall, det gäller att tänka positivt. Jag ska inte deppa ihop trots att naturprovet idag gick sämst och att jag ska plugga rättskunskap nu!

Det var ett tag sän jag hitta på nått kul med nåra vänner nu känner jag, man hinner ju aldrig men nu måste jag hitta på nått kul snart även om jag inte hinner. Nån som vill hitta på nått på fredag eller nån annna dag? :)

Ikväll blir det att se Svenska Hollywoodfruar! iii, tur att dom har gjort ett extra program, Maria Montazami är min idol xD
"Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd, nervös"



/erik


Filmtips såhär på fredagkvällen (Y)

Måste bara säga att jag precis sett en sjukt bra film,
Wallander - Skarpt Läge

Helt klart sevärd!

Förövrigt tackar vi JN för det finfina inlägget vid 23 tiden! Som vi väntat allihoppa (A) Nu är det bara att vänta till nästa fredag, för JN:s fredagsblogg är det nya och coola, det är lixom statushöjande att få ha en sån stjärna som gästbloggare. Att låta JN fredagsblogga är klart det bästa sättet att skaffa fler läsare!

/Godnatt små lösgodisar

faster than you can say disaster

Okey, äntligen JN's fredagsblogg, yeah! Som ni har väntat..
Nu gäller det att jag levererar känner jag, hihi
Hur som helst har helgen börjat och det sitter fint. 3 prov har vi dock nästa vecka men det det blir söndagens issue för mej ialla fall.
Dagen då, lite skola, lite jobb och lite mer har hunnits med. Som en tur på bilblioteket med bästa JW, vi skulle fixa engelska böcker och vi kom fram till att:
1/Det är pretty damn good service på stadsbiblioteket
2/ Men det är rätt klent utbud.
Vilket resulterade i att bara en av tre blev lånade men det gick fort kan jag lova. Lite som när jag lekte Bolt häromveckan. Men nog om det.
Blogg är inte riktigt my cup of tea men här ska ni få dagens "Erik goes deep" moment:
E: Jaha, men vad har ni efter engelskan då?
JW: Matte men Svante, hihi
E: Okey, men vad har innan matten då?
Ses nästa fredag, jaaaaaay!
/JN!

<3

"Jag vet inte vem du är, jag vet inte vem jag är!
Jag vet inte vad jag vill, vet
du?"




Jag har vart ute och fottat lite nu i mörkret, ville ha lite luft och tog med mig kameran! Får väl lägga upp en fjortisbild för en gång skull eftersom folk har tjatat! :P Ikväll blir det bara hemmamys framför tvn.


Konstigt roligt sjukt

Hej kära blogg! Humöret idag är på topp av nån konstig anledning, är ju typ sjuk men ändå så är man så strålande glad idag! Det kanske är för att man sitter med JN i datasalen och tittat på fina bilder (Y)

I helgen ska jag till växjö med päronen för att besöka min bror och hans flickvän. Det lär bli en enorm plugghelg också så vet inte om jag hinner skriva så mycket, hoppas ni har överseende med det kära läsare och inte ger upp att kolla in här.

I eftermiddag/kväll måste ni kolla särskilt noga kan jag säga, JN ska fredagsblogga minnsan! Det blir grejer det!



/erik

Inlägg

Inläggen duggar verkligen tätt här på bloggen nu känner jag! Usch vad trist det är att inte ha tid med allt man vill, och det är inte bara bloggskrivande man inte hinner med alltså. Det är massor annat kul man skulle vilja göra men inte hinner på grund av det förbannade plugget!

Jag mår väll sådär måste jag säga, känner mig ganska stressad för allt plugg och alla andra måsten som finns nu. Känner också att jag blir mer och mer förkyld och trött, är lite krasslig för en gång skull, brukar aldrig vara sjuk men just nu när man verkligen inte har tid med sånt får man såklart en liten baaasssiillluuuusssk. Men det är bara att hålla ut, det är faktiskt inte långt till lovet, men med tanke på hur himla mycket som ska göras innan dess känns det ganska långt borta.

Kan roa mina kära läsare med lite citat från min spanskalärare:

"jag kanske har en pockerface"

"kan du svara rååban" Rååban=Robert

"Vet du buullle?" Bulle=Olle

"Jag vet inte vad du kockar i din gryyta erik"

/erik

plugg plugg plugg och åter plugg

Just nu är inte bloggskrivande något som prioriteras tyvärr. Har hur mycket plugg som helst framöver, hela denna eftermiddag har ägnats åt att skriva en utredande uppsatts om alkohol och trafik! Nu är den färdigskirven iaf, eller ganska klar! Nu är det bara spanska, rättskunskap, psykologi, engelska, naturkunskap och religionplugg kvar! (Y) Jippie, skolan förstör mitt liv just nu!

Idag har jag och frida varit på min mammas dagis och gjort en psykologiuppgift med några små barn också, barn är barn, barn är söta, barn är osmarta! Så kan jag väl sammafatta det!

Dagens blonda: Jag säger att mika förgyller min pluggeftermiddag och frågar om hon/han/den/det gillar mika? Som svar får man: Vem är mika? jag tror inte jag har träffat han så jag vet inte?..  :P
hahah lite gulligt, dock nämns inga namn!

Nehe, nu ska jag plugga lite spanska och sen blir det svenska hollywoodfruar! xD Maria Montazami är min nya älskling, hon är sååå bäst! "Vi har ett jätte fiffigt ekonomisystem, han betalar allt, toooppen!"

Ska nog tänka lite på aaauurooooraaaa med, hon kan tända en eld i vilken liten snubbe (Dick eller Maaagnuuuus) som helst! xD  

/erik

Studiedagar är sånt som verkligen borde vara oftare

Studiedagen idag har vart väldigt slapp och härlig, väldigt välbehövlig softdag kan jag säga! Det vart inget plugg immorse som jag hade förhoppningar om igår, det blev att sova lite extra istället.
Sen åkte jag till josse och bakade typ 100 kanelbullar och en MEGABULLE. Det vart även en del mjölkrig av nån konstig anledning, hela köket vart vitt och jag, josse och matilda blev något mjöliga med xD
När vi precis hade mjölat ner oss så att matilda hade fått typ grått hår, josse såg ut som ett lik och jag hade mjöl överallt kom ett gäng folk från deras klass. Väldigt trevligt men man kände sig lite utstött som sam:are bland dom otroligt nördiga naturarna xD 
Småbullarna blev jättegoda och megabullen hann inte bli klar innan jag åkte till golfen! :P Den stod nämligen i ugnen då och höll på att vippa och svälla över pajformen som den låg i, då förstår ni att den var riktigt meeeega om den var som en pajform i botten och ganska hög! xD

Golfen var kul män väldigt kallt, vi tränade bunker och chipp idag. Det var sista träningen med, väldigt sorgligt! :( men nu får jag ut och träna på egen hand och sen blir det väl att spela upp för grönt kort i vår sen! :)

Nu står kvällen för dörren, blir nog idol och sen får man väl hitta nått annat som är värt att se efter det! Imorgon är det fredag och sen är det heeeeeelg! :D jippie, blir dock en enorm plugg helg för mig, rättskunskapsuppgifter till måndag, svenska uppstas till tisdag, spanskaprov på onsdag och religionprov på torsdag, sen har jag två till prov måndagen efter det! Jippie!

I helgen ska jag följa med mamma och pappa och några andra och campa med, lite halvtrist men mys, det är ganska bra läge för att plugga mycket i husvagenen iallafall för där har jag inget internet! :P

kram

RSS 2.0