Påsklöv

Åhh va sämst jag är på att blogga, det är jätte tråkigt att blogga juu, men just nu har jag ännu tråkigare än vad det är att blogga så då tänkte jag roa mig med att skriva ett blogginlägg!

För det första är jag sjuuuukt avundsjuk på alla som är utomlands, jag vill med utomland, Astrid är i Australien, Gabbe är i Moldavien och Matilda är i England.. Så himla kuuuuul, mest avis är jag på Astrid som har solen, värmen, stränderna och allt.. Hur underbart skulle inte det vara?

Här hemma i sverige är väl inte livet helt fel heller även om det kunde vart bättre.  Det är ju loooov så jag ska inte klaga! I torsdags firade jag in lovet med en sväng på stan och sen åkte jag till Pekka för att bara hänga lite, vi såg på hockeyn (förjävligt dålig match och matchen igår sög ju totalt att dom förlora), käka godis, plugga lite och sacka skit typ! mysigt mysigt! 

Jaha nu är det värsta av påsken över iallafall, påskmat är inte riktigt min grej men man överlever ju ändå så mycket godis och tårta och sånt som man stoppar i sig... Nu ska jag nog ta och göra ingenting ett tag till så får jag se vad det kan innebära! (Y) 

/erik 

RSS 2.0